Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( νικη στην κερκυρα για τους βαθμους και το γοητρο :: 13/1/2006 20:46:26) 

Σε ρόλο "κρυφού" φορ, όπως και στο παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα αναμένεται να χρησιμοποιηθεί σήμερα ο Ζιλ Ντομορό.

ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΗΤΡΟ

Παιχνίδι ορόσημο

Σημαντικό από κάθε άποψη είναι το σημερινό (15.00 ΕΤ3) παιχνίδι του Άρη στην Κέρκυρα. Απέναντι στην πρωτοπόρο της βαθμολογίας οι "κίτρινοι" θέλουν να κάνουν δυναμικό βήμα επιστροφής σε τροχιά επιτυχιών. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα αφού και οι Κολτσίδας, Γκουγκουλιάς συμπεριλήφθησαν στην αποστολή, που χθες το απόγευμα ταξίδεψε στην Κέρκυρα. Οι υπόλοιποι 17 παίκτες είναι οι Μπούτσεκ, Πουρλιοτόπουλος, Γόγολος, Κάσερες, Ντεκάμπ, Αμπελάς, Ντομορό, Νεμπεγλέρας, Σανχούρχο, Μπενίσκος, Βελώνης, Τσαγκαράκης, Ντούρντεκ, Μωυσιάδης, Γκαρσία, Παπαδόπουλος, Βαγκέλι.

Ο ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΙΑΣ, πάντως, είναι αυτός που πιθανότατα θα μείνει εκτός ενδεκάδας, αφού αφενός μεν έχει απολέσει προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα, αφετέρου δε ο Νίκος Αναστόπουλος δοκίμασε και το σχήμα με το οποίο ξεκίνησε τον αγώνα στην Καισαριανή με έναν κλασικό προωθημένο και πίσω του σε ρόλο "κρυφού" φορ το Ζιλ Ντομορό, που είχε σκοράρει το γκολ του Άρη.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση που προτιμηθεί αυτή η ενδεκάδα θα υπάρξουν ανακατατάξεις σε όλη την ενδεκάδα. Ο Μπούτσεκ θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα, Κολτσίδας, Γόγολος, Παπαδόπουλος και στα άκρα ως μπακ χαφ δεξιά ο Ντεκάμπ και αριστερά ο Αμπελάς. Στη μεσαία γραμμή, η τριάδα Μωυσιάδης, Νεμπεγλέρας, Σανχούρχο, μπροστά τους ο Ντομορό και "κορυφή" στην επίθεση ο Κάσερες. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Βαγκέλι που επιστρέφει από τιμωρία και μπορεί να βοηθήσει κυρίως ανασταλτικά. Από τους δεκαεννέα παίκτες που ταξίδεψαν στην Κέρκυρα ένας θα αποκλειστεί πριν η αποστολή μεταβεί στο γήπεδο.

Ο ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, που έχει αναλύσει συγκεκριμένα στοιχεία της Κέρκυρας στους παίκτες του, εμφανίζεται αισιόδοξος πως ο Άρης θα φύγει νικητής και επιμένει σε συχνές αναφορές για το παιχνίδι επενδύοντας και στον ψυχολογικό τομέα. Διαιτητής του αγώνα, στον οποίο για πρώτη φορά δεν θα υπάρχει οργανωμένη παρουσία φιλάθλων, αφού οι γηπεδούχοι δεν έδωσαν εισιτήρια, θα είναι ο Μαζαράκος (Άρτας).