Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( στροφη στο πρωταθλημα μετα τον αποκλεισμο στο κυπελλο :: 13/1/2006 20:35:42) 

Την πρώτη του προπόνηση με τον Απόλλωνα πραγματοποίησε χθες ο Χρήστος Κελπέκης (στο κέντρο με τους Ιωάννου και Σπυρόπουλο).

ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Αντίδοτο στην Κρήτη

Ο Απόλλων Καλαμαριάς θέλει να αφήσει πίσω τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του κυπέλλου και το μοναδικό αντίδοτο για να το πετύχει είναι να εξασφαλίσει ένα θετικό αποτέλεσμα στον αυριανό αγώνα με τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο

Του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΥΡΙΔΗ

Μόνο εύκολη δεν είναι αποστολή και αυτό δείχνουν να το γνωρίζουν όλοι στο «κοκκινόμαυρο» στρατόπεδο με πρώτο και καλύτερο τον τεχνικό της ομάδας Μάκη Κατσαβάκη, ο οποίος έχει να αντιμετωπίσει και την κούραση. Το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές καλούνται σε λιγότερο από έξι μέρες να παίξουν τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, τους προβληματίζει, αλλά θα βρεθούν οι λύσεις για να ξεπεραστεί και αυτό το πρόβλημα.

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ της ομάδας ολοκληρώνεται σήμερα το πρωί με την τελευταία προπόνηση και στη συνέχεια οι «κοκκινόμαυροι» θα ταξιδέψουν αεροπορικώς για το Ηράκλειο. Ο Σερραίος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα πέραν του τραυματία Ουέλινγκτον και αναμένεται να ξεκινήσει το παιχνίδι με τους Κόβατς, Φυτανίδη, Παπαδόπουλο, Αμπονσά, Ιωάννου, Μουράφσκι, Πετκάκη, Καραλιόπουλο, Κλέιτον, Παπάς, Μουζαουί. Στον πάγκο θα βρεθούν οι Καλογεράκης, Μπόλος, Χριστοφορίδης, Παρμαξίδης, Σαμουηλίδης, Καραμανλής, Σπυρόπουλος, Ορφανός.

ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ δεν μετέχουν οι νεοαποκτηθέντες Χρήστος Κελπέκης και Άρης Γαλανόπουλος. Ο πρώτος χθες πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση υπό της οδηγίες του Αλέκου Ράντου, ενώ ο δεύτερος θα έρθει στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα. Οι μεταγραφές δεν έχουν τελειώσει, καθώς αναζητείται ένας μεσοεπιθετικός και στη λίστα υπάρχει το όνομα του Αΐλτον, ο οποίος έχει καταθέσει προσφυγή κατά της Παναχαϊκής. Τέλος, στη χθεσινή προπόνηση πήρε μέρος ο 19χρονος Σέρβος μέσος Πάβελ, ο οποίος αγωνίζεται στην Πρίστινα. Αντίθετα, ο Σκοπιανός Γκότσε Τολέσκι επέστρεψε στην πατρίδα του.