Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( η μαμα και τα γουρια του παγδατη :: 25/1/2006 18:46:32) 

Μέχρι τώρα… "κατάπιε" όλους τους αντιπάλους του. Ο Μάριος Παγδάτης έκανε χθες ένα διάλειμμα για να απολαύσει την μπανάνα του.

Η ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΔΑΤΗ

"Έλα Απόλλων"

Ο νέος ήρωας της Κύπρου δεν είναι άλλος από τον Μάρκο Παγδατή, που έχει καταφέρει με τις επιτυχίες του στο αυστραλιανό Όπεν, ώστε να ασχολείται μαζί του όλο το νησί. Στη Λεμεσό, οι γονείς του αποτελούν πλέον κεντρικά πρόσωπα στους πανηγυρισμούς. "Eίμαι χαρούμενη. Eυχαριστώ τον Θεό που του δίνει δύναμη. Προσευχήθηκα στον άγιο Nικόλαο πριν από το παιχνίδι. Όταν έχεις πίστη όλα γίνονται. Mίλησα μαζί του και είμαι, όπως και ο Mάρκος, τρισευτυχισμένη", δηλώνει η μητέρα του, Άντρη, ενόψει το σημερινού αγώνα του… κανακάρη της.

ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΜΜΕ προσπαθούν να μάθουν όλο και περισσότερα στοιχεία για τον εικοσάχρονο τενίστα. Έτσι, ασχολούνται με τη φράση που λέει σε κάθε αγώνα του, το "έλα Απόλλων", που σύμφωνα με τον πρώτο προπονητή του, Γιάννο Χατζηγεωργίου, είναι το γούρι του.

ΠΑΝΤΩΣ, προβλέπεται παγκύπριος ξεσηκωμός σε περίπτωση που ο εικοσάχρονος προκριθεί στον τελικό, καθώς θα ναυλωθεί πτήση τσάρτερ για να μεταφέρει φιλάθλους στη Μελβούρνη.

Η.Τ.