Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( νεο προβλημα ο τραυματισμος του χαραλαμπους :: 8/2/2006 22:25:42) 

Ειδικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Ηλίας Χαραλάμπους, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο του χειρουργείου εφόσον δεν υποχωρήσουν οι ενοχλήσεις.

ΝΕΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Ατυχία στα άκρα

Από τον Νοέμβριο, όταν έφυγε ο Ακιέλ, μέχρι και πριν από λίγο καιρό, ο Γιώργος Κωστίκος έψαχνε απεγνωσμένα να βρει μια λύση για το δεξιό άκρο της άμυνας. Μόλις λύνεται ένα πρόβλημα, όμως, γεννιέται ένα άλλο

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΙΔΗ

Στη δεξιά πλευρά, το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε με επιτυχία από τον Αραμπατζή, αλλά και τον Καρυπίδη, ενώ η επιστροφή του Φουτσίνι δίνει άλλη μια λύση στον προπονητή του ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε στα υπόψη του για αυτή τη θέση -για κάθε ενδεχόμενο- και τον Ζαγοράκη. Τι γίνεται, όμως, με την αριστερή πλευρά; Το πρόβλημα φαίνεται να αλλάζει πλευρά στον ΠΑΟΚ, με αφορμή τον τραυματισμό του Χαραλάμπους.

Ο ΚΥΠΡΙΟΣ αμυντικός, από τότε που ήρθε στην Τούμπα εμφάνισε μια ευπάθεια στους προσαγωγούς και κατά διαστήματα αναγκάζονταν να ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα, προκειμένου να ξεπερνά τις ενοχλήσεις και να μπορεί να συμμετέχει στους αγώνες. Τον τελευταίο καιρό, όμως, το "σύνδρομο κοιλιακών - προσαγωγών" άρχισε να τον ενοχλεί πιο έντονα. Στο παιχνίδι με την Καλαμαριά, ο Χαραλάμπους έπαθε μια θλάση στους προσαγωγούς, έμεινε σχεδόν είκοσι μέρες εκτός δράσης, την προηγούμενη Κυριακή επανήλθε και χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή εναντίον του Ηρακλή και οι ενοχλήσεις έγιναν πιο έντονες. Αυτές τις μέρες ακολουθεί και πάλι ειδικό πρόγραμμα και στον ορίζοντα υπάρχει ακόμη και η λύση του χειρουργείου εφόσον δεν υποχωρήσουν οι ενοχλήσεις, κάτι που αν συμβεί, θα τον κρατήσει έξω μέχρι το καλοκαίρι. Στην Τούμπα προσπαθούν να καταπολεμήσουν το πρόβλημα με συντηρητική αγωγή, ώστε να μπορέσει ο 25χρονος Κύπριος να παίξει και στα επόμενα παιχνίδια, μια και το πρόγραμμα είναι δύσκολο και στα αριστερά οι επιλογές είναι λίγες. Ο μοναδικός που μπορεί να παίξει μπακ είναι ο Κωνσταντινίδης, ενώ στα χαφ ο μοναδικός αριστεροπόδαρος είναι ο Σικαμπάλα κι αυτοί οι δύο παίκτες, θα τραβήξουν το κουπί, όσο είναι εκτός μάχης ο Χαραλάμπους. Το πρόβλημα είναι πως και οι δύο έχουν οριακό αριθμό καρτών (από τρεις) και στην επόμενη θα τιμωρηθούν με μια αγωνιστική.

ΡΕΠΟ ΕΙΧΕ το πρόγραμμα χθες, αλλά ο Φουτσίνι, που αποδείχθηκε συνεπής, καθώς επέστρεψε στην ώρα του, πήγε στο γήπεδο κι έκανε μια χαλαρή προπόνηση, μαζί με τον Μουμίν, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό. Από σήμερα μπαίνει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής στο Αιγάλεω.