Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( χτύπησε κόκκινο! :: 8/2/2006 19:22:57) 

Ενας στους τέσσερις στη Θεσσαλονίκη έβλεπαν το θρίλερ του Αλεξανδρείου.

Χτύπησε κόκκινο!

ΓΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΔΥΟ ώρες η ρεβάνς του Άρη με τον Πανιώνιο στο Αλεξάνδρειο καθήλωσε τους τηλεθεατές στη συχνότητα της ΕΤ3. Ειδικά στη Θεσσαλονίκη η τηλεθέασή του, σύμφωνα με την AGB, χτύπησε κόκκινο φτάνοντας στην ανώτερη τιμή του το 25,9%. Κάτι που σημαίνει ότι ο ένας στους τέσσερις που παρακολουθούσε τηλεόραση εκείνη την ώρα, έβλεπε το θρίλερ του Αλεξανδρείου.

ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι ο αγώνας διεξαγόταν στη ζώνη "prime time", όταν τα ιδιωτικά κανάλια προβάλουν τα κεντρικά τους δελτία ειδήσεων κι αμέσως μετά το… βαρύ πυροβολικό τους (σίριαλ, ξένες ταινίες), εντυπωσιακά ήταν και τα νούμερα τόσο στην Αθήνα (8,9%) όσο και στη συνολική επικράτεια (9,9%).

Η ΕΞΕΛΙΞΗ του παιχνιδιού μάλιστα, είχε αντίκτυπο και στην Ευρώπη. Σε σημείο μάλιστα, που σχεδόν με τη λήξη του προβλήθηκε σε επανάληψη από το Eurosport2! Αν πάντως κάποιος περίμενε τόσο στα μεταμεσονύχτια όσο και στα μεσημεριανά δελτία ειδήσεων να ενημερωθεί για το τι συνέβη, μάταιος ο κόπος. Τι κι αν έπαιζαν δύο ελληνικές ομάδες…

ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ της εκπομπής "Champions Zone" του SuperSport1 θα είναι απόψε στις εννιά το βράδυ ο Σοφοκλής Πιλάβιος. Ο υπεύθυνος διεθνών σχέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας θα μιλήσει στους Νίκο Γέμελο και Νίκο Γαβαλά για την τιμωρία της Τουρκίας και την Εθνική μας ομάδα, για τα στημένα παιχνίδια και για όλα τα θέματα που απασχολούν το διεθνές, αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο.