Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( μια φανέλα για τον μπόνο :: 7/3/2006 19:08:25) 

Ο Μπόνο παραλαμβάνει από τον Φραντζέσκολι την φανέλα της Ρίβερ Πλέιτ.

ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

Μια φανέλα για τον Μπόνο

Από τη μία ο Έντζο Φραντζέσκολι, ο μεγαλύτερος θρύλος στην ιστορία της Ρίβερ Πλέιτ. Από την άλλη ο Μπόνο, κορυφαίος σύγχρονος αστέρας της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Συναντήθηκαν στο Μπουένος Άιρες, επ' ευκαιρία της συναυλίας των "U2" στο στάδιο της Ρίβερ, όπου συγκεντρώθηκαν 70.000 θεατές, περισσότερους κι από όσους μαζεύουν στα παιχνίδια τους οι "millonarios". Ο Ουρουγουανός δεν παρέλειψε να χαρίσει στον Ιρλανδό μια φανέλα της Ρίβερ Πλέιτ με την ένδειξη "U2".

"ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ" στον πάγκο της εθνικής Ουρουγουάης. Ο Όσκαρ Ταμπάρεζ, που είχε οδηγήσει τη "σελέστε" στα τελικά του Μουντιάλ 1990, αντικατέστησε τον "υπηρεσιακό" Γκουστάβο Φερίν. Ο Ταμπάρεζ έχει θητεία επίσης στις ιταλικές Κάλιαρι, Μίλαν.

ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ η έφεση της Τσέλσι για την αποβολή του Άριεν Ρόμπεν στο παιχνίδι με τη Γουέστ Μπρομ και ο Ολλανδός διεθνής τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές.

"ΑΔΕΙΑΣΕ" τον Ρονάλντο ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι διαψεύδοντας τις φήμες περί ενδιαφέροντος της Μίλαν. Ο Ιταλός πρωθυπουργός και ιδιοκτήτης των "ροσονέρι" υποστήριξε πως η ομάδα του δεν πρόκειται να κινηθεί για τον Βραζιλιάνο αστέρα της Ρεάλ.

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ από την εθνική Καμερούν ο Αρτούρ Ζόρζε. Ο πολύπειρος Πορτογάλος τεχνικός, που εργάστηκε επί 13 μήνες στα "λιοντάρια", απέτυχε να τα οδηγήσει στα τελικά του Μουντιάλ 2006, αλλά και στην κατάκτηση του πρόσφατου αφρικανικού κυπέλλου Εθνών.

ΞΕΧΑΣΕ το διαβατήριό του κι έχασε την πτήση για Βαρκελόνη! Ο λόγος για τον διεθνή Άγγλο αμυντικό της Τσέλσι, Γκλεν Τζόνσον, που απώλεσε έτσι την ευκαιρία να αγωνιστεί εναντίον της Μπάρτσα, αν και φέτος σπανίως χρησιμοποιείται από τον Μουρίνιο.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στην πατρίδα για τον Αλεξέι Σμέρτιν. Ο Ρώσος διεθνής μέσος της Τσέλσι, που φέτος παίζει δανεικός στην Τσάρλτον, είναι έτοιμος να υπογράψει στην Ντιναμό Μόσχας για το πρωτάθλημα που αρχίζει σε δέκα μέρες.

ΤΟΝ ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ της Ουντινέζε και της εθνικής Ιταλίας, Μόργκαν Ντε Σάνκτις, καλοβλέπει για τη νέα σεζόν η Μάντσεστερ. Ο Βαν Ντερ Σαρ, άλλωστε, είναι 35 ετών κι ο 28χρονος Ιταλός θεωρείται πολύ καλή λύση.

ΤΟΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ μέσο της, Γουέσλεϊ Σνάιντερ, κινδυνεύει να στερηθεί ο Άγιαξ, στη ρεβάνς με την Ίντερ την άλλη Τρίτη, για τους 16 του Τσάμπιονς λιγκ.