Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( "sport hotel" :: 7/3/2006 18:56:03) 

"SPORT HOTEL"

Από το δωμάτιο στο ταραφλέξ

Όταν οι Πολωνοί ενημέρωσαν με φαξ τη διοίκηση του Ηρακλή ότι το ξενοδοχείο απέχει από το γήπεδο 12 μέτρα, οι άνθρωποι των "κυανόλευκων" νόμισαν ότι πρόκειται για ορθογραφικό λάθος. Μόλις όμως, έφτασαν στο Μπελχάτοβ, διαπίστωσαν ότι το ξενοδοχείο "Sport Hotel" βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το γήπεδο της Σκρα. Μάλιστα, ο Αντρέι Κράβαρικ δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει χιούμορ λέγοντας πως "θα φύγω με τη φανέλα από το ξενοδοχείο για τον αγώνα. Ούτε φόρμα δεν χρειάζεται". Κατά τ' άλλα, κάποιοι παίκτες δυσανασχέτησαν με τα κρεβάτια του ξενοδοχείου, τα οποία είναι κοντά και δυσκολεύουν τους ψηλούς. Πάντως, ο Γιάννης Καλμαζίδης δεν είχε πρόβλημα…

ΔΕΚΑ ΩΡΕΣ διήρκεσε το ταξίδι της αποστολής. Το αεροσκάφος από το αεροδρόμιο "Μακεδονία" απογειώθηκε στις 6.15 το πρωί με προορισμό το Μιλάνο. Από εκεί, μετά από δύο ώρες αναμονής, οι "κυανόλευκοι" πέταξαν με προορισμό τη χιονισμένη Βαρσοβία και έφτασαν στο Μπελχάτοβ μετά από ταξίδι δύο ωρών με λεωφορείο.

ΟΙ ΠΟΛΩΝΟΙ είχαν "κλείσει" μονόκλινα δωμάτια για τους παίκτες του Ηρακλή, με αποτέλεσμα ο Δημήτρης Βαλσαμίδης να περάσει αρκετή ώρα στη ρεσεψιόν προκειμένου να βρεθούν δίκλινα δωμάτια.