Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( μακεδονικος :: 6/3/2006 22:53:07) 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ

Ψάχνει τον αντιΜπράουν

Ο Έλτον Μπράουν την κοπάνησε και ο Γιώργος Καλαφατάκης ψάχνει εναγωνίως τον αντικαταστάτη του, ώστε να τον έχει στη διάθεσή του στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στην Πάτρα. Προς το παρόν ο Χανιώτης τεχνικός δεν εξετάζει συγκεκριμένο όνομα, εξέφρασε την αισιοδοξία του και απέδωσε τα εύσημα στους παίκτες του για την υπομονή που δείχνουν μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. "Με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ήταν πολύ δύσκολο να κοντράρουμε τον Ολυμπιακό και από τη στιγμή που ο αντίπαλος έπαιξε καταπληκτικά δεν είχαμε καμία ελπίδα. Θα έλεγα ότι ήταν ο καλύτερος Ολυμπιακός που είδα τα τελευταία χρόνια, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια από πλευράς πάθους και διάθεσης. Θέλω να πω ότι πίεζαν οι παίκτες του και κυνηγούσαν μπάλες μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο", τόνισε ο "Καλάφας" και πρόσθεσε: "Αξίζουν συγχαρητήρια όμως και στους παίκτες μου γιατί προσπαθούν για το καλύτερο. Παραμένουμε ζωντανοί παρά τα προβλήματα και παρότι ο Μπράουν κρέμασε την ομάδα φεύγοντας. Παραμένουμε όμως ενωμένοι και ελπίζουμε. Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό".

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Στη Βαρκελόνη βρίσκεται από χθες ο Ολυμπιακός και θα παραμείνει εκεί μέχρι την επόμενη Τετάρτη, καθώς την Πέμπτη αντιμετωπίζει τους "μπλαουγκράνα" και την προσεχή Τρίτη την Μάλαγα για την Ευρωλίγκα. "Είναι θετικό το ότι καθαρίσαμε νωρίς το ματς με τον Μακεδονικό, διότι όλα τα παιδιά ξεκουράστηκαν ενόψει της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα. Αυτό θέλαμε κι αυτό πετύχαμε. Διανύουμε ίσως την εβδομάδα της χρονιάς για την ομάδα μας. Το παιχνίδι της Βαρκελόνης μπορεί να κρίνει πρώτη θέση στον όμιλο. Ξέρουμε καλά τι μας περιμένει", σχολίασε ο Νίκος Χατζής.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τα όσα διαδραματίστηκαν στην αναμέτρηση με τον Άρη προβληματίζουν έντονα τον Παναθηναϊκό. Οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν να κατατεθούν από την αστυνομία και τους διαιτητές τα σχετικά υπομνήματα, ώστε να συνταχθεί το κατηγορητήριο και να κληθούν σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή. Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως δεν αισιοδοξούν ιδιαίτερα για την απόφαση του τελευταίου και θεωρούν πολύ πιθανό να αντιμετωπίσουν εκτός από τον Κολοσσό και τον Ολυμπιακό χωρίς κόσμο. Ο λόγος της ανησυχίας τους έχει να κάνει κυρίως με το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είναι υπότροπος, λόγω των βίαιων επεισοδίων στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.