Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ο ορφανος εστειλε το μηνυμα απο το τορινο :: 14/2/2006 20:55:35) 

Ο Γιώργος Ορφανός παραμένει στη θέση του υφυπουργού Αθλητισμού, ωστόσο τα ερωτηματικά παραμένουν σχετικά με το μέλλον του Κώστα Κουκοδήμου ως ΓΓΑ.

Ο ΟΡΦΑΝΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΡΙΝΟ

Σαρωτικές αλλαγές

Οι Κασσάνδρες, που εδώ και μήνες ήθελαν τον Γιώργο Ορφανό να απομακρύνεται από το υφυπουργείο Αθλητισμού, διαψεύστηκαν για μια ακόμη φορά, χθες το μεσημέρι, αφού ο Θεσσαλονικιός πολιτικός παρέμεινε στη θέση του

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΥΧΑΛΑ

Ο κ. Ορφανός, που σήμερα επιστρέφει από το Τορίνο, όπου είχε μεταβεί για την έναρξη των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, δήλωσε ικανοποιημένος από την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού και προανήγγειλε σαρωτικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα του αθλητισμού. "Με τιμά το γεγονός πως το έργο που έχει γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα λαμβάνει τις εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού. Στο χρονικό διάστημα που ακολουθεί θα γίνουν σαρωτικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα του αθλητισμού", τόνισε ο υφυπουργός Αθλητισμού και συμπλήρωσε: "Δεν είναι μόνο το ελληνικό ποδόσφαιρο, στο οποίο θέλουμε, με όλες μας τις δυνάμεις και με τη βοήθεια των ομάδων, να βοηθήσουμε στην βελτίωση των συνθηκών και στην επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα, αλλά σε όλους τους τομείς του αθλητισμού".

ΒΕΒΑΙΑ, η ψήφος εμπιστοσύνης που πήρε ο κ. Ορφανός δεν σημαίνει ότι αυτομάτως έχουν λυθεί και όλα τα προβλήματα. Αντίθετα, μπαίνουμε σε μια πολύ κρίσιμη φάση για την επόμενη μέρα του αθλητισμού, καθώς αύριο ο κ. Ορφανός θα παραλάβει την ολοκληρωμένη πρόταση της "Σούπερ λίγκας" και τις επόμενες ημέρες θα περιμένει την αντίστοιχη της "Pro League". Ταυτόχρονα αρχίζει να κινείται σε πιο εντατικούς ρυθμούς η επιτροπή, που έχει συσταθεί για να μελετήσει γενικότερα τα προβλήματα του επαγγελματικού αθλητισμού. Οι απαντήσεις πάντως, θα δοθούν μετά την κατάθεση του νέου αθλητικού νομοσχεδίου (μέσα στο Μάιο), όπου και θα φανούν οι νέες κατευθύνσεις που θέλει να ακολουθήσει η Πολιτεία.

ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ που εξακολουθεί να υπάρχει, αφορά τον ΓΓΑ, Κώστα Κουκοδήμο και το αν θα συνεχίσει να βρίσκεται στη θέση του, ενώ από χθες είναι ξεκάθαρο ότι ο νέος υπουργός Πολιτισμού κ. Βουλγαράκης, δεν θα έχει καμία ανάμειξη με τα του αθλητισμού. Άρα το… γήπεδο είναι αποκλειστικά στη διάθεση του Γιώργου Ορφανού.