Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( διαιτητες :: 14/2/2006 19:37:46) 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Ο Τσικίνης στο ντέρμπι

Όπως και στον πρώτο γύρο στο ΟΑΚΑ, έτσι και την Κυριακή στο Καραϊσκάκη, ο Τσικίνης κληρώθηκε να διαιτητεύσει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Το Σάββατο στη Λάρισα θα διαιτητεύσει ο Κουκλάκης, ενώ τη Δευτέρα στην Καλαμαριά ο Γερμανάκος. Συνολικά οι διαιτητές της 20ης αγωνιστικής: Παναθηναϊκός-Καλλιθέα: Φλαμπούρης (Αθηνών), Λάρισα-ΠΑΟΚ: Κουκλάκης (Χανίων), Ξάνθη-Ατρόμητος: Καλόπουλος (Θεσσαλονίκης), Καλαμαριά-Ηρακλής: Γερμανάκος (Αθηνών), Ιωνικός-Ακράτητος: Ευθυμιάδης (Δράμας), ΟΦΗ-Αιγάλεω: Τσαχειλίδης (Πειραιά), Πανιώνιος-Λεβαδειακός: Κάκος (Κέρκυρας), Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Τσικίνης (Μεσσηνίας).

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Αναβλήθηκαν εκ νέου οι αναμετρήσεις της 19ης αγωνιστικής του βόρειου ομίλου Κοζάνη-Καβάλα και Πτολεμαΐδα-Αναγέννηση Άρτας, που είχαν προγραμματιστεί να διεξαχθούν σήμερα, καθώς κρίθηκαν ακατάλληλοι οι αγωνιστικοί χώροι. Τα δύο παιχνίδια θα γίνουν την Τετάρτη (22/2) στις 14.45.

Δ' ΕΘΝΙΚΗ: Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τους εξής εξ αναβολής αγώνες: 1ος όμιλος: Θεαγένης-Γρατινή, 2ος όμιλος: Νίκη Πολυγύρου-ΠΑΟ Κουφαλίων, Κρ. Βρύση-Επανομή, Σκύδρα-Σουρωτή, 3ος όμιλος: Πέρασμα-Καμβουνιακός, Αχιλλέας Νεοκάστρου-Πύδνα.