Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( βραδιά ποδοσφαίρου :: 14/2/2006 18:58:15) 

Και αποκλειστική συνέντευξη του "Stelios".

Βραδιά ποδοσφαίρου

Ποδοσφαιρική βραδιά απόψε, με τους πρώτους αγώνες της φάσης των "32" του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Το Mega μεταδίδει, "ζωντανά" από το "Ρίμποκ", τον αγώνα της Μπόλτον με τη Μαρσέιγ (21.45), σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ στη διάρκεια της εκπομπής "Σούπερ Μπάλα" θα προβληθεί αποκλειστική συνέντευξη του Στέλιου Γιαννακόπουλου στον απεσταλμένο του καναλιού στην Αγγλία, Γιάννη Θειακό. Ο διεθνής μέσος της Μπόλτον μιλάει για την καριέρα του στην πρέμιερσιπ, αλλά και για την Εθνική ομάδα. Υπενθυμίζεταιν ότι το Μega θα καλύψει τηλεοπτικά και τη ρεβάνς των δύο ομάδων στη Μασσαλία (23/2 - 21.00) σε περιγραφή του Γιώργου Θαναηλάκη.

Η ΕΚΘΕΣΗ του αρχείου εφημερίδων του Κοσμά Γανόπουλου με τίτλο "55 χρόνια ιστορίας του αθλητικού Τύπου στη Θεσσαλονίκη" λειτουργεί στη δημοτική αίθουσα τέχνης του δήμου Νεάπολης (Ελευθερίου Βενιζέλου 125).

ΣΤΗΝ ΕΚΤΗ θέση των μετρήσεων τηλεθέασης της Δευτέρας βρέθηκε ο αγώνας Ακράτητος - Ολυμπιακού. Σύμφωνα με την AGΒ το παιχνίδι των Άνω Λιοσίων παρακολούθησαν κατά μέσο λεπτό από τον Alpha 905.000 άτομα έχοντας ποσοστό τηλεθέασης 9,6% και μερίδιο 19,2%.

ΟΛΑ ΤΑ… ΛΕΦΤΑ πάντως, ήταν η μετονομασία του τερματοφύλακα των γηπεδούχων από Λυμπερόπουλος σε Ζαφειρόπουλος, κατά τη διάρκεια της περιγραφής. Κι όταν στο τέλος του αγώνα ο Παλομπαρίνι αντιλήφθηκε το λάθος το διόρθωσε με ένα άλλο. Ο Ζαφειρόπουλος στην… Καλαμαριά έπαιζε πέρσι.

ΟΥΤΕ συνεννοημένοι να ήταν οι οπαδοί του Άρη από την Κυριακή κι έπειτα, στέλνοντας στα ραδιόφωνα της πόλης μηνύματα ευχαριστιών προς τον… Κωστίκο για την παρουσία του Πάολο Κόστα στην ομάδα τους.