Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ολυμπιακος :: 7/2/2006 20:59:18) 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πονοκέφαλος ο Σόλιντ

Η νίκη επί της Καλλιθέας αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό, που έχει ήδη στρέψει το βλέμμα του στον αγώνα κυπέλλου με την Ξάνθη. Ο Τροντ Σόλιντ πονοκεφαλιάζει με τους Στολτίδη και Καφέ που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Ο πρώτος νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ ο δεύτερος υπέστη τενοντίτιδα. Στη διάθεση του Νορβηγού τεχνικού θα τεθούν κανονικά οι Ανατολάκης, Καψής, Μπαμπαγκίντα και Ντάνι, οι μικροτραυματισμοί των οποίων δεν εμπνέουν ανησυχία. Η πιθανότητα να αποκτηθεί ο Σωτήρης Κυργιάκος αποκλείστηκε από τον Σόλιντ.

ΟΦΗ: Εκδικάστηκε χθες στο πενταμελές εφετείο Χανίων, η υπόθεση υπαγωγής της ΠΑΕ στο άρθρο 44. Το παρών έδωσε και ο δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης, ενώ ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Φανούρης Βατσινάς, είπε: "Επιβεβαιώθηκε το δίκαιο του ΟΦΗ".

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Στη διάθεση του Γιώργου Παράσχου τέθηκε ο Κούτσης που αποθεραπεύτηκε και θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

ΚΥΠΕΛΛΟ: Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει στο σημερινό πρόγραμμα για την προημιτελική φάση: Αγροτικός Αστέρας-Εθνικός Αστέρας (14.45), Ακράτητος-Λάρισα (17.00).

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Με την εξ αναβολής αναμέτρηση Λήλας Βασιλικού-Κερατσίνι, ολοκληρώνεται σήμερα (14.45) η 17η αγωνιστική του νότιου ομίλου.

Δ' ΕΘΝΙΚΗ: Θα γίνουν σήμερα οι εξ αναβολής αγώνες: 2ος όμιλος: Νίκη Πολυγύρου- Κουφάλια, Απόλλων Κρύας Βρύσης-Λύκοι, Αετός Σκύδρας-Ορφέας Σουρωτής. 3ος όμιλος: Καμβουνιακός-Απ. Παύλου, Μ. Αλέξ. Περάσματος-Βατανιακός, Αχιλλέας Νεοκάστρου-Πύδνα Κίτρους, Μακεδονικός Φούφας-Αλεξάνδρεια. Στο μεταξύ, στον εισαγγελέα έστειλε η αστυνομική διεύθυνση του Πεταλιδίου Μεσσηνίας τρεις φιλάθλους (Μαρκόπουλος, Σαμαντζιώτης, Κουτσαντώνης) του Απόλλωνα Πεταλιδίου, οι οποίοι στον αγώνα με το Ζαβλάνι, ανέβηκαν στο στέγαστρο των αναπληρωματικών ποδοσφαιριστών των φιλοξενουμένων, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει η οροφή και να τραυματιστεί ο ποδοσφαιριστής Αντωνόπουλος.