Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( 1 πατέρας για 2η φορά! - 2 φιλοξενούμενος ο μαλέσεβιτς - 3 με τα ρούχα της μάλαγα - 4 μέσο στο τεχνικό τιμ - 5 εχασε την πτήση λόγω... ούρων - 6 ο "τζέικ" επέστρεψε :: 25/1/2006 20:39:50) 

1 Πατέρας για 2η φορά!

Τρέχει και δεν φτάνει ο Πέτζα… Όχι τόσο για το θέμα της ανταλλαγής του, που είναι τώρα στο προσκήνιο και ακόμα κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει και αν θα πάει τελικά στους Πέισερς, αλλά γιατί η Αλέκα Καμηλά είναι και πάλι έγκυος! Δεύτερο παιδί περιμένει η οικογένεια Στογιάκοβιτς και είναι όλοι σε εγρήγορση. Το θέμα έβγαλε στην δημοσιότητα η εφημερίδα του Σακραμέντο, "Sacramento Bee" αναφέροντας πως η σύζυγος του Στογιάκοβιτς, Αλέκα Καμηλά (φωτογραφία) είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί. Αφορμή ήταν οι δηλώσεις του Πέτζα για όλη αυτή την αναστάτωση που έχει προκληθεί σχετικά με την ανταλλαγή του με τον Αρτέστ. "Έχω μια οικογένεια και πρέπει να διευθετήσω ορισμένα πράγματα. Δεν πρέπει να προετοιμαστώ μόνο εγώ, αλλά και η οικογένειά μου σε μια πιθανή ανταλλαγή", είπε ο Στογιάκοβιτς.

Γ. ΣΥΡ.

2 Φιλοξενούμενος ο Μαλέσεβιτς

Ένας παίκτης της εφηβικής ομάδας του Ηρακλή φιλοξενεί στο σπίτι του τον Μπόγιαν Μαλέσεβιτς! Ο Σέρβος πλέι μέικερ μετακόμισε από το ξενοδοχείο, στο οποίο έμεινε τις πρώτες μέρες και σύντομα θα πάει σε σπίτι, όπου θα μένει μόνος του. Το πόσο γρήγορα θα είναι αυτό θα το δούμε γιατί υπάρχει και το παράδειγμα του Γιούρι Ζντοβτς.

Ν. ΚΑΡ.

3 Με τα ρούχα της Μάλαγα

Με αθλητική περιβολή και φόρμα της Μάλαγα εμφανίστηκε χθες το απόγευμα στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" ο Στάνισλαβ Μακσάντσεφ. Ο Καζάκος δεν έβλεπε την ώρα να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες και τον προπονητή και να πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνηση μαζί τους. Φάνηκε πάντως άνθρωπος που δεν του αρέσουν τα πολλά λόγια και προτιμά να μιλά μέσα στο γήπεδο.

Ν. ΚΑΡ.

4 Μέσο στο τεχνικό τιμ

Τα πειράγματα των συμπαικτών του δέχθηκε ο Γιώργος Δέδας μόλις επισημοποιήθηκε η πρόσληψη του Στέφανου Δέδα στο τεχνικό τιμ του Ηρακλή. "Άντε απέκτησες μέσο και θα παίζεις τώρα περισσότερο", του έλεγαν μεταξύ σοβαρού και αστείου. Ο μεγάλος Δέδας όμως είχε έτοιμη την απάντηση. "Παίζω μέσο όρο 27 λεπτά. Μου είναι αρκετό".

Ν. ΚΑΡ.

5 Εχασε την πτήση λόγω… ούρων

Μπορεί να άργησε αλλά τελικά τα κατάφερε ο Στάνισλαβ Μακσάντσεφ (φωτογραφία) να δώσει δείγμα ούρων, χθες το πρωί, στην Αθήνα, στον έλεγχο αντιντόπινγκ, στον οποίο υποβλήθηκε. Χρειάστηκε βέβαια να πιει τρία μπουκαλάκια νερό και να χαθεί η πτήση των 14:00 από την πρωτεύουσα προς τη Θεσσαλονίκη, με την οποία ήταν προγραμματισμένο να φτάσει αρχικά. Τελικά ο Ρώσος έδωσε το δείγμα και αναχώρησε με την πτήση των 15:30 από το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" φτάνοντας στη Θεσσαλονίκη μια ώρα αργότερα. Πάλι καλά που πρόλαβε την προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Ν. ΚΑΡ.

6 Ο "Τζέικ" επέστρεψε

"Κάντε ησυχία" κάνει με νόημα ο Ιάκωβος Τσακαλίδης στους φιλάθλους των Χιτ χθες στον αγώνα των Γκρίζλις στο Μαϊάιμι. Οι Γκρίζλις έχασαν με 94-82, όμως ο "Τζέικ" επέστρεψε μετά από καιρό στις καλές εμφανίσεις και ήταν ο μόνος που κόντραρε τον Σακίλ Ο'Νιλ.

7 Ποιος Έλληνας -όχι παράγοντας- είχε σημαντική συμβολή στην ανταλλαγή Στογιάκοβιτς - Αρτέστ που είναι στον… αέρα;

Ο Τζέιμσον Μπρούερ τελικά αποδέχτηκε συμβόλαιο δύο μηνών με τον Άρη ή όχι;

Ο Μακσάντσεφ μήπως μετέφερε και κάποια νέα για τον Βασιλειάδη από τη Μάλαγα;