Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΑΡΗΣ- ΠΑΟΚ

Μετάθεση λόγω …μπάντμιντον

Οι αγώνες μπάντμιντον, που θα διεξαχθούν το σαββατοκύριακο 18-19 Φεβρουαρίου, στο Αλεξάνδρειο, ανάγκασαν τον ΕΣΑΚΕ να αλλάξει ημέρα διεξαγωγής του ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ για την 17η αγωνιστική. Όπως ανακοινώθηκε χθες, ο ΕΣΑΚΕ έκανε δεκτό το αίτημα του Άρη για αλλαγή μέρας του αγώνα, ο οποίος τελικά θα γίνει την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου και ώρα 5 το απόγευμα στο Αλεξάνδρειο, ενώ θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΤ1.

Χθες ανακοινώθηκαν και άλλες αλλαγές στο πρόγραμμα της 15ης και 17ης αγωνιστικής στην Α1 από τον ΕΣΑΚΕ. Αναλυτικά: Ο αγώνας Παναθηναϊκός - ΑΕΚ της 15ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί το Σάββατο (11/2) αντί Κυριακής 12/02 - στο ίδιο γήπεδο στις 19:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΝΕΤ.

Ο αγώνας Άρης - Γυμναστικός της 15ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί στις 18:00, αντί για 17:00, όπως είχε αρχικά οριστεί.

O αγώνας Πανιώνιος - ΑΕΚ (19/02) της 17ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί στις 19:00, αντί για 17:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη ΝΕΤ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στη Μαδρίτη για το "διπλό"

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει σήμερα (21.45) τις υποχρεώσεις του στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας με τον αγώνα εναντίον της Ρεάλ στο Παλάθιο Βισταλέγκρε της Μαδρίτης. Οι "πράσινοι" ταξίδεψαν στην Μαδρίτη χωρίς τον Ντέγιαν Τομάσεβιτς, που έμεινε στην Αθήνα για την αποθεραπεία του τραυματισμού του. "Είναι το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας και το αποτέλεσμα δεν κρίνει κάτι, όμως φιλοδοξία μας είναι να αποδίδουμε στο ύψιστο επίπεδο σε κάθε παιχνίδι της Ευρωλίγκας. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ αξιόλογη ομάδα, η οποία παίζει πλήρης καθώς Ρακόσεβιτς και Μπούλοκ επέστρεψαν, οπότε πρέπει να παλέψουμε σκληρά για να ολοκληρώσουμε την προσπάθειά μας με την ίδια ένταση", τόνισε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ: Σήμερα διεξάγονται οι αγώνες του γ' ομίλου και αύριο οι αγώνες των δυο άλλων ομίλων για την 14η αγωνιστική. Το πρόγραμμα: Α' Όμιλος (αύριο): Ολίμπια - Μπένετον, ΑΕΚ - Μπάμπεργκ, Ταού - Στρασμπούρ, Ζαλγκίρις - Κλιμάμιο Μπολόνια. Β' Όμιλος (αύριο): Μακάμπι - Μπαρτσελόνα, Αρμάνι Τζινς Μιλάνο - Ολυμπιακός, Τσιμπόνα - Εφές Πίλσεν, Πρόκομ Τρεφλ - Λιέτουβος Ρίτας. Γ' Όμιλος (σήμερα): Ρεάλ - Παναθηναϊκός, Παρτιζάν - ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ούλκερ - Σιένα, Ορτέζ - Μάλαγα.