Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( πρωτη προπονηση για τον αμερικανο μαϊκ κινγκ :: 8/2/2006 21:13:02) 

Ο Γιούρι Ζντοβτς παραλαμβάνει τον κομμάτι του από τον Ηρακλή Τσιλόπουλο στη χθεσινή κοπή της πίτας της ΚΑΕ Ηρακλής.

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΜΑΪΚ ΚΙΝΓΚ

Βασιλική πρεμιέρα

Ο Μάικ Κινγκ έφτασε με καθυστέρηση αρκετών ωρών χθες στη Θεσσαλονίκη και σήμερα θα έχει την πρώτη γνωριμία με τον Γιούρι Ζντοβτς και τους νέους του συμπαίκτες ενώ θα κάνει και την πρώτη του προπόνηση με τον Ηρακλή .

του ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ

Αρχικά ο Κινγκ ήταν προγραμματισμένο να αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη χθες το απόγευμα (στις τεσσεράμισι) αλλά έχασε την πτήση από το Παρίσι (ενδιάμεσος σταθμός από τις ΗΠΑ) και έφτασε καθυστερημένα στην Αθήνα με αποτέλεσμα να μην πετάξει κανονικά για τη συμπρωτεύουσα. Τελικά, ήρθε χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη κατάκοπος από το πολύωρο και κοπιαστικό ταξίδι. Αμέσως μετέβη στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί. Ο νέος Αμερικανός του Ηρακλή που θα αντικαταστήσει τον Λαβέλ Φέλτον θα γνωριστεί σήμερα με τον Γιούρι Ζντοβτς και τους νέους του συμπαίκτες και θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα. Αύριο θα ταξιδέψει στην Αθήνα προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις (ντόπινγκ κοντρόλ και ντραγκ τεστ) για την έκδοση του δελτίου του. Ο Κινγκ θα κάνει το ντεμπούτο του με την "κυανόλευκη" ομάδα στον μεθαυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον Κολοσσό. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ είχε χθες νέες συζητήσεις με τον Λαβέλ Φέλτον για τη λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

ΙΣΩΣ και σήμερα να αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη ο Βουκ Στεφάνοβιτς ο οποίος θα δοκιμαστεί από τον Γιούρι Ζντοβτς στις προπονήσεις του Ηρακλή. Ο Σέρβος παίκτης αγωνίζεται στις θέσεις "ένα" και "δύο" και αν ικανοποιήσει θα αποκτηθεί αποτελώντας μια ακόμη λύση στην περιφέρεια για τον Σλοβένο προπονητή.

ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ απόντες τους Κούρτοβιτς, Χρήστου που δεν υπολογίζονται για την μεθαυριανή αναμέτρηση στη Ρόδο και τον στρατευμένο Παναγιωτόπουλο συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία των "κυανόλευκων". Η ομάδα προπονήθηκε μια φορά νωρίς το απόγευμα ώστε να μπορέσουν οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο να παρευρεθούν στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που έγινε χθες στο "Shark" παρουσία μελών της ΚΑΕ, του Ερασιτέχνη, της ΠΑΕ και επώνυμων παραγόντων του Ηρακλή. Τυχερός της εκδήλωσης ήταν ο Ερασιτέχνης ο οποίος κέρδισε το φλουρί. Ο Θεόφιλος Πατέλης, ως εκπρόσωπος του, παρέδωσε το φλουρί στην ομάδα μπάσκετ του συλλόγου.