Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ασπρομαυρα :: 26/1/2006 21:50:25) 

ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ

Καρυπίδης και Χαραλάμπους άρχισαν να ανεβάζουν σιγά - σιγά ρυθμούς, αλλά ο Κωστίκος άρχισε τις πρόβες ενδεκάδας ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο χωρίς αυτούς. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δοκίμασε χθες τον Μαλαδένη σε ρόλο κεντρικού αμυντικού μαζί με τον Χασιώτη και όπως όλα δείχνουν μ' αυτό το δίδυμο θα ξεκινήσει στο κέντρο της άμυνας. Πιο αξιόπιστα συμπεράσματα, πάντως, θα βγουν στη σημερινή προπόνηση, στην οποία θα είναι όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες παρόντες. Χθες επέστρεψαν από τη Σαουδική Αραβία οι Ζαγοράκης και Σαλπιγγίδης, αλλά ακολούθησαν πιο χαλαρό πρόγραμμα.

Οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ υποτίθεται πως ολοκληρώθηκαν με την απόκτηση του Χρήστου Μελίσση, αλλά κανείς δεν αποκλείει κάποιο χτύπημα του Γιάννη Γούμενου την τελευταία στιγμή, όπως έγινε το καλοκαίρι με τον Παντελή Κωνσταντινίδη. Ο Γιώργος Κωστίκος εξέφρασε την άποψη πως δεν υπάρχει λόγος να γίνει μεταγραφή, απλά για να γίνει μεταγραφή, αλλά η διοίκηση δεν θέλει να φανεί ανακόλουθη των δηλώσεών της. Έτσι εξετάζεται αυτές τις μέρες και πάλι η υπόθεση ενός παίκτη για τη δεξιά πλευρά. Στην Τούμπα λένε ότι περιμένουν την απάντηση από τον μάνατζέρ του και ο προπονητής του ΠΑΟΚ εξακολουθεί να παρακολουθεί κασέτες με τον συγκεκριμένο παίκτη.

Ξεκίνησε η διάθεση των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, που αποφασίστηκε στη γενική συνέλευση της 29ης Δεκεμβρίου. Η αύξηση θα είναι της τάξης των 6.174.277,80 ευρώ με καταβολή μετρητών και αποφασίστηκε για να "καλυφθούν" οι συσσωρευμένες ζημίες της ΠΑΕ και να μην εμπίπτει στις διατάσεις του ν.2190, ώστε να κινδυνεύει (θεωρητικά) με ανάκληση άδειας λειτουργίας. Η ονομαστική αξία της μετοχής είναι 0,60 ευρώ και διατίθεται στην τιμή του 0,67 ευρώ (τα 0,07 ευρώ ανά μετοχή αφορούν στην κάλυψη του ποσοστού του Α.Σ. ΠΑΟΚ). Οι εγγραφές γίνονται στις τράπεζες : ΕΘΝΙΚΗ (214/470326-04), ΕΓΝΑΤΙΑ (0102694420), ΠΕΙΡΑΙΩΣ (5232026136225) και CITΙBANK (0506831369).