Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( επιστροφή στη δράση :: 26/1/2006 19:14:33) 

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Επιστροφή στη δράση

Ξαναρχίζει απόψε, μετά από 1,5 μήνα διακοπής η μπουντεσλίγκα, με ένα ντέρμπι βγαλμένο από το μακρινό παρελθόν. Η πρωταθλήτρια Μπάγερν υπερασπίζεται το "+6" της κορυφής στην έδρα της Γκλάντμπαχ, της ομάδας με την οποία μονοπωλούσαν τους τίτλους στη δεκαετία του '70…

ΦΤΗΝΑ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΕ ο Μίροσλαβ Κλόζε… Ο επιθετικός της Βέρντερ, που με 20 γκολ είναι ο 2ος καλύτερος εν ενεργεία σκόρερ της Γερμανίας πίσω από τον Μπάλακ (29, τραυματίστηκε στον ώμο στην ήττα - αποκλεισμό από τη Σεντ Πάουλι (3-1) για το κύπελλο Γερμανίας κι ενώ η αρχική εκτίμηση έκανε λόγο για τρεις μήνες(!) αποχή, τελικά θα λείψει μόνο 20 μέρες και δεν τίθεται σε κίνδυνο η ετοιμότητά του για το Μουντιάλ 2006.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΩΛΕΙΑ τερματοφύλακα για την εθνική Ουκρανίας. Μετά τον Σοφκόφσκι, που θα μείνει εκτός δράσης για ένα τρίμηνο, ο Όλεγκ Μπλαχίν έχασε και τον αναπληρωματικό του, Μαξίμ Σάτρσεφ. Ο 26χρονος γκολκίπερ της Κρίβμπας θα χάσει δυο μήνες λόγω προβλήματος στους προσαγωγούς.

Ο ΓΚΟΥΣ ΧΙΝΤΙΝΚ φαντάζει ο επικρατέστερος να διαδεχτεί τον Σβεν Γκόραν Έρικσον στην εθνική Αγγλίας μετά το Μουντιάλ! Σύμφωνα μάλιστα με τον αγγλικό Τύπο, η ομοσπονδία θα επιτρέψει στον Ολλανδό να εργάζεται παράλληλα και στην Αϊντχόφεν ως το 2007 που λήγει το συμβόλαιό του με την πρωταθλήτρια Ολλανδίας.

"ΧΡΥΣΑΦΙ" στρώνει στα πόδια του Τιερί Ανρί η Άρσεναλ. Οι "κανονιέρηδες" προσφέρουν στον Γάλλο επιθετικό νέο συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές έξι εκατ. ευρώ ως το 2011.