Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ολοκληρωνεται η συμφωνια με τσεχο :: 25/1/2006 22:11:30) 

Ο Πάβαλ Φορτ σε δράση με τη φανέλα της Σλάβια Πράγας.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΣΕΧΟ

Βρέθηκε ο κατάλληλος

Ένα βήμα πριν από την ολοκλήρωση της απόκτησης επιθετικού από την ανατολική Ευρώπη βρίσκεται ο Ηρακλής. Το πρωί θα πραγματοποιηθεί η τελική επαφή με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος πιθανότατα αύριο θα έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΛΑΧΟΥ

"Είναι 24 ετών, υψηλόσωμος, προέρχεται από χώρα της Ανατολικής Ευρώπης και φέτος αγωνίστηκε σε ένδεκα παιχνίδια πρωταθλήματος, εκ των οποίων στα επτά βασικός". Αυτή ήταν η επίσημη ενημέρωση από τα γραφεία της Μίκρας. Πληροφορίες της "Μ sports" αναφέρουν ότι ο εκλεκτός του Σάββα Κωφίδη είναι Τσέχος και αγωνίζεται στη Σλάβια Πράγας.

Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ που συγκεντρώνει όλα αυτά τα στοιχεία, είναι ο Πάβαλ Φορτ. Πρόκειται για ένα παίκτη που πληροί τις προϋποθέσεις που έχει θέσει ο Σάββας Κωφίδης. Είναι υψηλόσωμος (1,87μ. το ύψος του), παίζει με την πλάτη στην εστία, έχει καλή επαφή με τα δίχτυα (φέτος πέτυχε τρία γκολ) και με την παρουσία του γεμίζει την αντίπαλη περιοχή. Στα περισσότερα παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος έχει αγωνιστεί στη βασική ενδεκάδα, ωστόσο η διοίκηση της Σλάβια προτίθεται να τον παραχωρήσει. Ο παίκτης θα αποκτηθεί δανεικός μέχρι το τέλος της περιόδου, με τον Ηρακλή να έχει το δικαίωμα αγοράς των δικαιωμάτων του, καταβάλλοντας ένα συγκεκριμένο ποσό στους Τσέχους. Πέρα από τον Φορτ, έχει προταθεί στους "κυανόλευκους" ένας ακόμη παίκτης της Σλάβια. Ο λόγος για τον 24χρονο Τόμας Πεσίρ, ο οποίος φέτος έχει αγωνιστεί σε 15 παιχνίδια, εκ των οποίων όμως, μόλις στα τέσσερα βρέθηκε στη βασική ενδεκάδα.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ πρόταση στον Ζοέλ Επαλέ κατέθεσε χθες το βράδυ η ΠΑΕ Ηρακλής. Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον Καμερουνέζο, παρουσία του Κωφίδη, η διοίκηση του πρότεινε να υπογράψει νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2009. Οι οικονομικές απολαβές του την πρώτη διετία θα παραμείνουν οι ίδιες με το ισχύον συμβόλαιο, ενώ για τα επόμενα δύο χρόνια θα εισπράξει συνολικά περίπου 500.000 ευρώ. Ο Επαλέ δεν απάντησε χθες, ωστόσο θεωρείται πλέον απίθανο να αρνηθεί τη νέα πρόταση της ΠΑΕ.