Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( υπεγραψε ο βραζιλιανος :: 25/1/2006 21:09:07) 

Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, Τάσος Λαζαρίδης και ο Αΐλτον Ντε Ολιβέιρα κρατώντας τη φανέλα του Απόλλωνα, την οποία θα φοράει για τον επόμενο ενάμιση χρόνο.

ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ

Υπόσχεση Αΐλντον

Αυτό που ήθελε ο Αΐλτον Ντε Ολιβέιρα Μοντέσκο έγινε χθες πραγματικότητα. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός υπέγραψε το συμβόλαιό του, διάρκειας ενάμιση χρόνου και κράτησε τη φανέλα του Απόλλωνα Καλαμαριάς

Του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΥΡΙΔΗ

Ένα όνειρο για τον ίδιο πήρε σάρκα και οστά. Αυτό ήταν και το σημείο στο οποίο επικεντρώθηκε ο 27χρονος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Απόλλωνα. "Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί θα παίξω σε μία ομάδα που αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο" τόνισε ο Αΐλτον και υποσχέθηκε να βοηθήσει την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει για τη σωτηρία: "Δεν θα πω μεγάλα λόγια, θα δουλέψω για να πετύχει η ομάδα τους στόχους που έχει θέσει". Όσο για τους προσωπικούς του στόχους, κράτησε χαμηλούς τόνους: "Ο Απόλλων μου έδωσε τη δυνατότητα να εκπληρώσω τη φιλοδοξία μου να αγωνισθώ στην Α' εθνική. Θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα".

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ απέστειλε χθες τα σχετικά έγραφα στη διοργανώτρια αρχή και περιμένει την έκδοση του δελτίου του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον Λεβαδειακό. Αν δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα και ο τεχνικός της ομάδας τον συμπεριλάβει στην αποστολή ο Αΐλτον θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στο κυριακάτικο παιχνίδι. "Καθημερινά βρίσκω το ρυθμό μου και είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα εφόσον μου το ζητήσει ο προπονητής μου. Καταλαβαίνω ότι είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και πληροφορούμαι από τους συμπαίκτες μου, ότι θα έχουμε και τους φιλάθλους στο πλευρό μας".

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ευθεία μπήκε και το θέμα της απόκτησης του Γιώργου Κόλτση. Ο εκπρόσωπός του, Βασίλης Αμανατίδης, έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ηλία Δαμήλο και περιμένει την έλευσή του στην Αθήνα, όπου ίσως και σήμερα ο 31χρονος μεσοαμυντικός να υπογράψει το συμβόλαιό του διάρκειας ενάμιση χρόνου. Λογικά αυτή θα είναι η τελευταία μεταγραφή του Απόλλωνα παρότι ο Κατσαβάκης έχει ζητήσει έναν κεντρικό αμυντικό (Μελίσση), εκτός και αν σημειωθεί κάποια εξέλιξη με τον 17χρονο Σέρβο, ο οποίος δοκιμάστηκε προ ημερών από τον Σερραίο τεχνικό, αλλά δεν είναι ελεύθερος και η περίπτωσή του θα εξεταστεί το καλοκαίρι.