Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( μπαρτσα-τσελσι :: 13/2/2006 20:00:16) 

ΜΠΑΡΤΣΑ-ΤΣΕΛΣΙ

Βίοι παράλληλοι

Η μία (Μπαρτσελόνα) γνώρισε δύο διαδοχικές ήττες, μετά από 14 νίκες στη σειρά… Η άλλη, (Τσέλσι), αφού πρώτα κατέρριψε τη φήμη που είχε η πρέμιερ λιγκ, όσον αφορά το σκληρό ανταγωνισμό μεταξύ των ομάδων, με όλους κι όλους πέντε χαμένους βαθμούς στις 22 πρώτες αγωνιστικές(!), τον τελευταίο μήνα είχε τρεις μαζεμένες αποτυχίες…

Η Μπάρτσα και η Τσέλσι ετοιμάζονται για τη μεταξύ τους γιγαντομαχία σε δέκα ημέρες, εν μέσω αποτυχιών. Οι Καταλανοί στερήθηκαν τους Ροναλντίνιο, Ετό, ηττήθηκαν από τις Ατλέτικο (1-3), Βαλένθια (1-0) και το βαθμολογικό τους πλεονέκτημα εξανεμίστηκε καθώς από το "+12" βρέθηκαν αίφνης στο "+6" και η πριμέρα ντιβιζιόν ξανάγινε… πρωτάθλημα! Η Τσέλσι, πάλι, μέτρησε τρεις μαζεμένες αποτυχίες με τις Τσάρλτον (1-1), Άστον Βίλα (1-1), Μίντλεσμπρο (0-3), αλλά ήταν τέτοια η βαθμολογική της άνεση, που ακόμη κι έτσι μετρά μια ντουζίνα πόντους διαφορά από τη 2η Μάντσεστερ!

Το μόνο βέβαιο είναι, ότι οι μεταξύ τους αναμετρήσεις στο Τσάμπιονς λιγκ θα κρίνουν την… εντός συνόρων πορεία τους. Γιατί όποια αποκλειστεί μπορεί να απογοητευτεί, αλλά απαλλαγμένη από τις διπλές υποχρεώσεις, είναι μαθηματικά βέβαιο, ότι θα κάνει περίπατο στο εθνικό της πρωτάθλημα!