Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( την παρασκευη θα γνωριζει ο ματζον για την κατασταση των μπρουερ-ουιλκινσον :: 13/2/2006 19:16:33) 

"Τρέχει" να προλάβει τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο Κόρεϊ Μπρούερ.

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΜΑΤΖΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΠΡΟΥΕΡ-ΟΥΙΛΚΙΝΣΟΝ

Περιμένει τους Αμερικανούς

Την Παρασκευή θα υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα για την πορεία των τραυματισμών των Κόρεϊ Μπρούερ και Μάικ Ουίλκινσον. Οι δυο Αμερικανοί του Άρη είναι προγραμματισμένο να υποβληθούν σε νέες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί ποιο θα είναι το επιπλέον χρονικό διάστημα που θα μείνουν εκτός δράσης. Ο Μπρούερ έχει δηλώσει ότι αισθάνεται αρκετά καλύτερα, όμως ακόμα "φοράει" γύψο. Την Παρασκευή συμπληρώνεται ακριβώς ένας μήνας από την ημέρα που τραυματίστηκε (17 Ιανουαρίου στη Σόφια κόντρα στην Ακαντέμικ) ο Μπρούερ, που θα δώσει "αγώνα" για να προλάβει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στις 22 του μηνός. Βέβαια, οι αρχικές προβλέψεις για επιστροφή του παίκτη σε λιγότερο από μήνα έπεσαν στο κενό. Σε ό,τι αφορά τον Ουίλκινσον, οι πιθανότητες να προλάβει τον αγώνα με τον Δικέφαλο είναι σαφώς λιγότερες από αυτές του Μπρούερ και η προσπάθεια των ανθρώπων της ομάδας επικεντρώνεται στο να είναι έτοιμος ο Αμερικανός φόργουορντ για τους αγώνες με τη Βιλερμπάν (28/2 και 7/3).

Ο ΑΡΗΣ δεν μπορεί να ασχολείται με αυτούς που λείπουν όπως είπε και ο Αντρέα Ματζόν μετά τον αγώνα με τον Γυμναστικό. Προέχει ο αγώνας με την ΑΕΚ, στον οποίο ο Άρης θα παραταχθεί με τις γνωστές τρεις απουσίες. Θέλει να εκμεταλλευτεί η ομάδα την κακή αγωνιστική (και όχι μόνο) κατάσταση της ΑΕΚ και να σπάσει μια παράδοση που κρατάει πάνω από δεκαετία. Οι "κίτρινοι" ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους για το αυριανό παιχνίδι με προπόνηση στο κλειστό του Μαντουλίδη, αφού στο Αλεξάνδρειο διεξάγεται παγκόσμιο πρωτάθλημα μπάντμιντον.

Η ΕΟΚ κάλεσε τους Ιωακειμίδη, Ματαλόν, Πλιούκα και Μποχωρίδη να συμμετάσχουν στην προπόνηση της Εθνικής Εφήβων, που θα γίνει αύριο το μεσημέρι στο κλειστό του Μαντουλίδη.

Γ. ΣΥΡΙΔΗΣ