Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( με οπλο την καλη ψυχολογια ο αρης παει για τη νικη στην πατρα :: 13/1/2006 19:59:21) 

Οι παίκτες του Άρη είναι έτοιμοι για την πρώτη νίκη στην Πάτρα μετά από δέκα χρόνια.

ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Ο ΑΡΗΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Κόντρα στην παράδοση

Με τον αέρα των τριών συνεχόμενων νικών, επί ημερών Αντρέα Ματζόν, ο Άρης αγωνίζεται σήμερα στην "αφιλόξενη" γι' αυτόν Πάτρα, κατά του τοπικού Απόλλωνα. Το πιο ισχυρό όπλο για την ανατροπή της δυσμενούς παράδοσης είναι η καλή ψυχολογία των παικτών.

του ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ

Ο Άρης έχει βρει έναν ρυθμό στα παιχνίδια που έχει δώσει, από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Αντρέα Ματζόν. Στο σημερινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρών στο κλειστό "Δημήτρης Τόφαλος" καλείται να αποδείξει, ότι τα καταφέρνει εξίσου καλά και εκτός έδρας, αφού οι τρεις συνεχείς νίκες που σημείωσε επιτεύχθηκαν στο Αλεξάνδρειο. Ο Ιταλός τεχνικός περιμένει κι αυτός να δει πώς θα αντιδράσει η ομάδα του σε μια αναμέτρηση μακριά από τη Θεσσαλονίκη απέναντι σ' έναν αντίπαλο που θα παραταχθεί χωρίς προβλήματα, ενώ αντλεί μεγάλη δύναμη από την έδρα του. Ένα ακόμη κίνητρο για τους "κίτρινους" είναι η ανατροπή της κακής παράδοσης, που έχουν στην αχαϊκή πρωτεύουσα τα τελευταία δέκα χρόνια (τελευταία τους νίκη την περίοδο 1995-96), μετρώντας πέντε συνεχόμενες ήττες.

Ο ΤΕΡΕΛ ΚΑΣΛ έδωσε το στίγμα της σημερινής αναμέτρησης. "Στο περυσινό αντίστοιχο παιχνίδι είχαμε γνωρίσει την ήττα, όμως, αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Είναι μια δύσκολη έδρα από την οποία πρέπει και θέλουμε να φύγουμε με τη νίκη. Θα πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα και γιατί αυτό είναι το μεγάλο μας όπλο και για να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο. Δεν πετάμε στα σύννεφα μετά τις τρεις νίκες και δεν θεωρούμε τίποτα ως δεδομένο".

Η ΟΜΑΔΑ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της χθες το πρωί με μια προπόνηση στο Αλεξάνδρειο και το απόγευμα αναχώρησε για την Πάτρα. Ο Ματζόν δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα, αφού όλοι οι παίκτες είναι υγιείς. ΣΤΟ πλευρό του Άρη αναμένεται να βρεθούν και αρκετοί φίλοι της ομάδας, οι οποίοι θα ταξιδέψουν είτε από τη Θεσσαλονίκη είτε από άλλες πόλεις για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.