Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Η ΟΜΑΔΑ

ΗΡΑΚΛΗΣ Ξόρκισε επιτέλους το δαίμονα των εκτός έδρας αγώνων, σημειώνοντας μετά από πεντέμισι μήνες νίκη (δεύτερη φετινή) μακριά από το Καυταντζόγλειο. Χωρίς να εντυπωσιάσουν οι παίκτες του Σάββα Κωφίδη πήραν τους τρεις βαθμούς δείχνοντας επιτέλους χαρακτήρα ομάδας που δικαιούται να βλέπει ευρωπαϊκή έξοδο.

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ

ΦΟΡΑ… ΚΑΤΗΦΟΡΑ Η αγωνιστική και βαθμολογική κατηφόρα του ΠΑΟΚ δείχνει να μην έχει τελειωμό. Ο Δικέφαλος κατρακύλησε στην έβδομη θέση με κίνδυνο να πέσει σήμερα ακόμη μία σε περίπτωση νίκης της Λάρισας, διάγοντας την χειρότερη σεζόν του της τελευταίας δεκαετίας.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΤΡΟΝΤ ΣΟΛΙΝΤ Ο Ολυμπιακός μπορεί να λαχτάρισε χθες από την Καλαμαριά, αλλά μόνο και μόνο το ότι έφτασε τις 16 σερί νίκες πρωταθλήματος, δημιουργώντας νέο ρεκόρ, αξίζουν τα εύσημα στον Νορβηγό τεχνικό. Ουδέποτε, άλλωστε, καλοί παίκτες θα δημιουργήσουν καλή ομάδα, όταν δεν έχουν καλό προπονητή.

ΕΝΔΕΚΑΔΑ

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Ατρόμητος ΒΥΝΤΡΑ (Παναθηναϊκός) ΤΖΙΩΡΤΖΙΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΕΚ) ΚΑΤΣΑΜΠΗΣ (Ηρακλής) ΣΕΓΚΙΡΙ (Ηρακλής) ΜΠΙΣΚΑΝ Παναθηναϊκός ΤΟΥΡΕ (Ολυμπιακός) ΡΙΒΑΛΝΤΟ (Ολυμπιακός) ΚΛΕΪΤΟΝ (Καλαμαριά) ΜΑΧΛΑΣ (ΟΦΗ) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (Παναθηναϊκός)