Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ο παρασκευας αντζας ξανα στο δρομο προς τον πειραια :: 19/3/2006 20:09:11) 

Από τον Ιούνιο ο Παρασκευάς Άντζας επιστρέφει στον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΑΝΤΖΑΣ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Η ζωή κύκλους κάνει

Έφυγε από τον Πειραιά, ξαφνικά και μέσα σε μια νύχτα, επιχείρησε να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο στη Δράμα με τη φανέλα της Δόξας, αλλά έπαθε ρήξη χιαστών, κατέφυγε στην ομάδα, που τον έκανε γνωστό, στην Ξάνθη και τον Ιούνιο επιστρέφει στον Πειραιά

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΙΔΗ

Ο Παρασκευάς Άντζας άκουσε το βράδυ του Σαββάτου τον Σάββα Θεοδωρίδη να του λέει ότι "τον Ιούνιο τον περιμένουν στου Ρέντη για να ξεκινήσει προετοιμασία με τον Ολυμπιακό". Ο 30χρονος, πλέον, αμυντικός μέσος, ήταν ευδιάθετος το Σάββατο, πριν από το παιχνίδι έψαχνε τον Θανάση Κωστούλα, έναν από τους λίγους καλούς φίλους, που είχε στον Πειραιά για να τα πουν, αλλά έφυγε από το γήπεδο γρήγορα, χωρίς να θέλει να μιλήσει για την επιστροφή του στον Πειραιά.

"Υπάρχει μία συμφωνία με τον Ολυμπιακό κι ό,τι είναι να ανακοινωθεί, θα ανακοινωθεί την 1η Ιουλίου", είπε ο πρόεδρος της Ξάνθης, Άρης Πιαλόγλου, αλλά ο Μαντζουράκης άρχισε να ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του. "Από την ομάδα έφυγαν δύο καλοί παίκτες, ο Λουτσιάνο και ο Έμερσον, αλλά καλύψαμε τα κενά τους. Δεν έχουμε πρόβλημα" είπε ο προπονητής της Ξάνθης, που όταν άκουγε τον κόσμο να πλέκει το εγκώμιο του Μάνσο, άφησε να εννοηθεί ότι η ομάδα του ετοιμάζει κι άλλο μεταγραφικό χτύπημα. "Και πού να δείτε ποιον παίκτη έχουμε κλείσει για το καλοκαίρι", είπε.

Λες και πήγε ο πρωθυπουργός!

Η Ξάνθη είναι από τα πιο ήσυχα γήπεδα της Ελλάδας, αλλά κάθε φορά που το επισκέπτεται ο Ολυμπιακός, τα μέτρα ασφαλείας στους κοινόχρηστους χώρους των αποδυτηρίων, θυμίζουν επίσκεψη… πρωθυπουργού. Αστυνομία, παρατηρητές ΕΠΑΕ, με ύφος χιλίων καρδιναλίων, και λοιπές δυνάμεις, τρέχουν όλοι πανικόβλητοι για να τακτοποιήσουν κάθε λεπτομέρεια, προκειμένου να μην πλησιάσει κανείς τους πρωταθλητές Ελλάδας και παραπονεθούν. Μην περπατάτε, μην ακουμπάτε, μην κάθεστε εδώ, μην κοιτάτε, μην, μην, μην… Αυτά τα "μην", τα αισθάνθηκε και παίκτης της Ξάνθης (Φλίσκας), που ήταν εκτός αποστολής και δυσκολεύτηκε μέχρι να καταφέρει να μπει στα αποδυτήρια της ομάδας του!