Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ο ρομπερτο ασις ζητησε την εικονα του ροναλντινιο με φοντο το χαριλαου :: 19/3/2006 19:46:09) 

Ο Ρομπέρτο Ασίς με τον διεθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρο Σκόρδα.

Ο ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΑΣΙΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ

"Θα το πάρω μαζί μου"

Ικανοποιημένος απόλυτα έφυγε από τη Θεσσαλονίκη ο Ρομπέρτο Ασίς Μορέιρα, ο αδελφός του Ροναλντίνιο, που ήρθε στην πόλη το βράδυ του Σαββάτου με τη σύζυγό του

Του ΑΛΕΞΗ ΤΣΑΡΟΥΧΑ

Ο 35χρονος ατζέντης (πρώην ποδοσφαιριστής που σταμάτησε πρόωρα λόγω τραυματισμών) χθες από νωρίς το πρωί βρέθηκε στο Χαριλάου. Είδε το γήπεδο από άκρη σ' άκρη, είδε τις κτιριακές εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για τα υπόλοιπα μέρη της οργάνωσης της ΠΑΕ. Σχημάτισε, όπως είπε στους ανθρώπους του Άρη και στους δημοσιογράφους, θετική εικόνα.

Αυτό που του έκλεψε την καρδιά, όμως, ήταν το banner με την εικόνα του Ροναλντίνιο να δείχνει το σήμα της ΠΑΕ Άρης και φόντο τις κερκίδες του γηπέδου Χαριλάου. Ζήτησε να του το χαρίσουν, όπως και έγινε "για να το πάρω μαζί μου και να το δει κάποια στιγμή και ο Ροναλντίνιο (τον οποίο αποκαλεί συχνότερα Ρονάλντο)". Χθες το απόγευμα έφυγε για τη Βαρκελόνη.

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου έχει γενέθλια και ο μεγάλος αδελφός θα είναι εκεί. Συνηθισμένα πράγματα για τον ίδιο, που όμως για τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Άρη είναι πραγματικά πρωτόγνωρα. Ίσως και πέρα από κάθε λογική. Ποιος θα πίστευε άλλωστε, ότι μια ελληνική ομάδα θα επιτύχει τέτοια συμφωνία με τον καλύτερο παίκτη του κόσμου και έχει τη δυνατότητα κάποια στιγμή να τον φέρει στο γήπεδο της έστω και για μια εκδήλωση μερικών λεπτών;

Με την κίνηση αυτή ο Άρης επενδύει και σε κάτι άλλο στο οποίο πονούσε πολύ τελευταία: στη δημιουργία νέων φιλάθλων, καθώς αναφερόμαστε σε ένα από τα παγκόσμια πρότυπα αθλητών.