Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( σπαρταριστο στιγμιοτυπο στο χαριλαου :: 12/3/2006 20:25:25) 

Μόνο οι παίκτες του Άρη δεν σκαρφάλωσαν στα κάγκελα για να πάρουν την μπάλα.

ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ

Ένταση για τη μπάλα

Έγινε κι αυτό! Στο Χαριλάου, χθες, παρά λίγο να πέσει ξύλο για μια μπάλα που έφυγε από απόκρουση στην κερκίδα και ο φίλαθλος που την πήρε δεν έλεγε, όχι να την επιστρέψει αλλά, ούτε καν να την αφήσει από τα χέρια του!

Κάποια στιγμή όταν η μπάλα βρέθηκε στη θύρα των επισήμων, ο φίλαθλος που την "υποδέχτηκε" την τοποθέτησε στα πόδια του και… συνέχισε να βλέπει το παιχνίδι. Ο φροντιστής του Άρη, Γιάννης Καλαφάτης έφτασε μέχρι το κάγκελο για να τον παρακαλέσει, αλλά εκείνος… τίποτα: "Τόσες έχετε, αυτήν θέλετε; " Αναγκάστηκε να φωνάξει για βοήθεια τους παράγοντες της ΠΑΕ, που από τον εξώστη του γηπέδου, σχεδόν τον παρακαλούσαν: "Δώσε βρε άνθρωπε τη μπάλα…". Τίποτα εκείνος. Με νεύματα έδειχνε ότι… "τι αξία έχει μια μπάλα μωρέ, να, τόσες έχετε εκεί…".

Τελικά χρειάστηκε να επέμβει άνδρας την εταιρείας ασφαλείας και μάλιστα να… τον αιφνιδιάσει ερχόμενος από πίσω για να "του κλέψει" (προσπάθησε να την κρατήσει ο φίλαθλος αλλά δεν τα κατάφερε) τη μπάλα και να την πετάξει πίσω στο γήπεδο. Σχεδόν επί πέντε λεπτά όλο το Χαριλάου ασχολήθηκε με το αν θα επιστραφεί ή όχι η συγκεκριμένη μπάλα. Και στο τέλος βέβαια ο φίλαθλος, περίλυπος έδειχνε στους ομοϊδεάτες του: "Ορίστε την πήραν. Και τι κατάλαβαν; Εξυπηρέτηση κι αυτή"…

Α. Τ.