Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ξανθη: τελευταια στιγμη χαλασε νεα μεταγραφη :: 31/1/2006 21:26:10) 

Ο Γιουσέφ Μοκτάρι βρέθηκε σύμφωνα με τα μεταγραφικά σενάρια στο στόχαστρο της Ξάνθης.

ΞΑΝΘΗ: ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΧΑΛΑΣΕ ΝΕΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

Παραλίγο έκπληξη

Το μεγάλο μεταγραφικό μπαμ που ετοίμαζε η Ξάνθη και σύμφωνα με πληροφορίες αφορούσε τον διεθνή Μαροκινό ποδοσφαιριστή, Γιουσέφ Μοκτάρι, δεν προχώρησε

Του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ

Ο 26χρονος μέσος που στην πατρίδα του αποκαλείται ''Μαραντόνα του Μαρόκου'', αγωνιζόταν στην Κολονία και φήμες από τη Γερμανία τον ήθελαν να μετακομίζει στην Ξάνθη. Η ''Μ Sports'' επικοινώνησε με τον μεγαλομέτοχο της θρακικής ΠΑΕ, Χρήστο Πανόπουλο, που δεν δίστασε να τοποθετηθεί: ''Είναι σαχλαμάρες τα όσα γράφονται'', είπε και διευκρίνισε: ''Εμείς είχαμε σχεδόν συμφωνήσει με κάποιο παίκτη, αλλά δυστυχώς η μεταγραφή χάλασε''. Δεν θέλησε να αποκαλύψει το όνομα του παίκτη, για ευνόητους λόγους, ενώ όταν ρωτήθηκε αν η ομάδα του προχωρήσει σε κάποια μεταγραφή της τελευταίας στιγμής, ήταν κατηγορηματικός: ''Αφού δεν πήραμε τον παίκτη που θέλαμε, δεν πρόκειται να πάρουμε άλλον''. Πάντως μερικές ώρες νωρίτερα η Ξάνθη είχε προλάβει να εξασφαλίσει τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου σέντερ φορ Ελπίνιο Σίλβα που υπέγραψε τριετές συμβόλαιο. Ο Ελπίνιο αγωνιζόταν στη Σπόρτιγκ Λισαβόνας και συμμετείχε στη χθεσινή προπόνηση.

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για την αυριανή αναμέτρηση κυπέλλου με τον Ολυμπιακό συνεχίστηκε σε εντατικούς ρυθμούς. Ο Μαχράτζε δήλωσε αδυναμία να συμπεριληφθεί στην αποστολή, καθώς είναι τραυματίας, ενώ ο Παπαδημητρίου θα συμπεριληφθεί στην αποστολή με την ελπίδα να χρησιμοποιηθεί στο παιχνίδι. Επτά κάρτες συμπλήρωσε ο Άντζας, που μετρούν στο πρωτάθλημα και όχι στο κύπελλο, ενώ την πρώτη του εμφάνιση θα κάνει ο νεοαποκτηθείς Ζουέλα που εξέτισε την ποινή του.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παίκτης των "κυανέρυθρων" είναι από χθες και για τα επόμενα 3,5χρόνια ο Σενεγαλέζος μέσος, Χαμπιμπού Τραορέ.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Παρελθόν αποτελεί ο Κρίστο Τελκίνσκι, ο οποίος δεν συμπεριλαμβανόταν στα πλάνα του Ντουμιτρέσκου και έλυσε τη συνεργασία του με τους "κυανόλευκους".

ΟΦΗ: Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Φανούρης Βατσινάς συναντήθηκε χθες με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βασίλη Γκαγκάτση, προκειμένου να τον ενημερώσει για θέματα που αφορούν τον κρητικό σύλλογο.