Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( λυγισε ο παγδατης απο τις εκδηλωσεις των ομογενων της αυστραλιας :: 31/1/2006 21:11:48) 

Δάκρυσε ο Παγδατής από τις εκδηλώσεις των Κυπρίων της Αυστραλίας.

ΛΥΓΙΣΕ Ο ΠΑΓΔΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

Τα δάκρυα του Μάρκου

"Είσαι ο ήρωάς μας". Με αυτά τα λόγια ο πρόεδρος της Κυπριακής Κοινότητας της Μελβούρνης, Στέλιος Αγγελοδήμου, προσφώνησε τον Μάρκο Παγδατή στην εκδήλωση που έγινε προς τιμή του. Και αν μετά τον τελικό του Αυστραλιανού όπεν ο Παγδατής χαμογελούσε, μην έχοντας κατανοήσει τον άθλο του, χθες δάκρυσε ακούγοντας αυτά τα λόγια. "Σας αγαπώ όλους πάρα πολύ και σας λέω ότι θα παλεύω πάντα για την πατρίδα μου", είπε και ξέσπασε σε λυγμούς.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του Παγδατή άλλαξε αιφνιδιαστικά και ενώ επρόκειτο να ταξιδέψει σήμερα για την Κύπρο, ανέβαλλε την επιστροφή του για την Παρασκευή. Σήμερα, θα ταξιδέψει στο Σίδνεϊ για να επισκεφθεί τη γιαγιά του και την κυπριακή κοινότητα της πόλης. Την Παρασκευή, αναμένεται να του ανακοινωθεί και η απαλλαγή του από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Κύπρου, έως το τέλος της καριέρας του.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, απέρριψε για άλλη μια φορά την πρόταση των Αυστραλών προκειμένου να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αυστραλία. "Να σας πω την αλήθεια, αυτό δεν είναι στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή. Ονειρεύομαι να κατακτήσω το Nτέιβις καπ για τη χώρα μου. Η χώρα μου είναι η Κύπρος και θέλω να κερδίσω γι' αυτήν".

Η.Τ.