Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( η μεγαλη ευκαιρια των "κοκκινομαυρων" :: 31/1/2006 20:55:43) 

Ο Μάκης Κατσαβάκης με τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος Τάσο Λαζαρίδη, πριν αναχωρήσει η αποστολή της Καλαμαριάς για την Λιβαδειά.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΝ "ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΩΝ"

"Στάση" Λιβαδειάς

Το πρωτάθλημα ξανάρχισε και ο Απόλλων Καλαμαριάς δοκιμάζεται σήμερα στη Λιβαδειά (14.45) κόντρα στην τοπική ομάδα και με το παιχνίδι αυτό ολοκληρώνεται η 17η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α' εθνικής

Του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΥΡΙΔΗ

Σήμερα υπάρχει η "στάση Λιβαδειά", όπως ανέφεραν οι "κοκκινόμαυροι" μετά το προηγούμενο παιχνίδι στο Ηράκλειο και στην Καλαμαριά είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να πετύχουν το στόχο τους. Ο Μάκης Κατσαβάκης και οι ποδοσφαιριστές του γνωρίζουν καλά τι σημαίνει η συγκεκριμένη αναμέτρηση για την ομάδα. Με νίκη ή ακόμη και ισοπαλία θα μπορέσει να κάνει την υπέρβαση στο πρωτάθλημα, ενώ με ήττα θα παλέψει για την παραμονή της στην κατηγορία. Στον Απόλλωνα, όμως, όλοι ισχυρίζονται πως "πάμε για το τρίποντο" και για να συμβεί αυτό πρέπει να αποδείξουν σήμερα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Λιβαδειάς.

ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ λημέρια του επέστρεψε ο τεχνικός του Απόλλωνα, Μάκης Κατσαβάκης, ο οποίος ανέβασε τον Λεβαδειακό στην Α' εθνική, αλλά οι δρόμοι τους χώρισαν. "Έχουν αλλάξει πάρα πολλά στην ομάδα τους τελευταίους μήνες" τόνισε ο Σερραίος και αναφέρθηκε στις δυσκολίες του αγώνα: "Σίγουρα πρόκειται για ένα δύσκολο αντίπαλο και θα χρειαστεί να παρουσιαστούμε αποφασισμένοι για να φτάσουμε στο στόχο μας". Δεν έχει καταλήξει στην αρχική ενδεκάδα ο Κατσαβάκης και αυτό θα γίνει μετά την πρωινή αυτοψία στο γήπεδο του αγώνα: "Θα δούμε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος και στη συνέχεια θα πάρω τις οριστικές μου αποφάσεις".

ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ του Κατσαβάκη είναι να προσεχθεί η μεσαία γραμμή του αντιπάλου και οι στημένες φάσεις, κάτι που επισημάνθηκε στο τελευταίο βίντεο που είδαν οι "κοκκινόμαυροι". Το ευχάριστο είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, αλλά θα επισημανθεί στους τέσσερις παίκτες που είναι φορτωμένοι με κάρτες να προσέξουν. Αν δεν προκύψουν κάποιες αλλαγές (λόγω του γηπέδου) ο Σερραίος τεχνικός θα παρατάξει τους Κόβατς, Φυτανίδη, Μουράφσκι, Αμπονσά, Καραμανλή, Παπαδόπουλο, Ιωάννου, Ορφανό, Κλέιτον, Παπά και Μουζαουί. Στην αποστολή μετέχουν και οι Κελπέκης, Ουέλινγκτον, Σαμουηλίδης, Καραλιόπουλος, Γαλανόπουλος, Σπυρός, Παρμαξίδης, Μπόλος και Αΐλτον.