Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ο καζακος αναμενεται να ερθει και να υπογραψει στον παοκ :: 19/1/2006 20:26:40) 

Την άφιξη του Στάνισλαβ Μακσάντσεφ περιμένουν στον ΠΑΟΚ.

Ο ΚΑΖΑΚΟΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Περιμένει Μακσάντσεφ

Μόνο οι υπογραφές φαίνεται ότι απομένουν στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Στάνισλαβ Μακσάντσεφ (2.05, 27). Ο Καζάκος (με ρωσικό διαβατήριο) πάουερ φόργουορντ, αφού λύσει το συμβόλαιο του με την Μάλαγα, αναμένεται στην Ελλάδα είτε μεθαύριο βράδυ είτε από Δευτέρα.

Του ΘΟΔΩΡΟΥ ΧΑΣΤΑ

Η προσπάθεια του Σούλη Μαρκόπουλου να έχει έναν ακόμα παίκτη στο ρόστερ του για το παιχνίδι με τον Μακεδονικό δεν ευοδώθηκε τελικά. Η επιλογή του στο πρόσωπο του Στάνισλαβ Μακσάντσεφ είναι χρονοβόρα με τον παίκτη να ενσωματώνεται με την ομάδα, αν όλα πάνε καλά, από την προσεχή βδομάδα.

Ο ΜΑΚΣΑΝΤΣΕΦ μπορεί να έχει συμφωνήσει με τον Δικέφαλο, αλλά ανήκει ακόμα στο δυναμικό της Μάλαγα. Τις τελευταίες 10 μέρες βρισκόταν στην γενέτειρά του και αφού διευθέτησε τελικά ένα πρόβλημα με τη βίζα του αναμένεται λογικά σήμερα να μεταβεί στην Ισπανία για να λύσει το συμβόλαιό του. Ο Σέρτζιο Σκαριόλο, άλλωστε, έχει τονίσει με δηλώσεις του, πως ο παίκτης ποτέ δεν εγκλιματίστηκε με την ομάδα και ότι δεν ήταν τελικά αυτό που χρειαζόταν και δείχνοντάς του, πριν λίγες μέρες, την πόρτα της εξόδου.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ το 1978 στο Καζακστάν έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στην Αμερική παίζοντας με τις κολεγιακές ομάδες της Ιντιανάπολης, της Νεμπράσκα και του Φέρμαν. Από το 2000 επέστρεψε στην Ευρώπη αγωνιζόμενος στην Ολλανδία, την Πολωνία και τη Ρωσία (Διναμό Μοσχας). Πέρσι έκανε την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του βγαίνοντας πρώτος σκόρερ στο ρωσικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Ντιναμό Νοβοσιμπίρσκ έχοντας σε 34 παιχνίδια 23,4 πόντους και 8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Αυτό ήταν και το "εισιτήριο" για την μεταγραφή φέτος στη Μάλαγα, όπου όμως δεν είχε την αναμενόμενη απόδοση.