Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( σε αδειες κερκιδες κοντρα στην ξανθη :: 13/1/2006 21:25:54) 

Πρεμιέρα δεύτερου γύρου αύριο στην Τούμπα, αλλά το ενδιαφέρον των φίλων του ΠΑΟΚ, για το παιχνίδι με την Ξάνθη, είναι μηδαμινό.

ΣΕ ΑΔΕΙΕΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Μόνος στο σπίτι

Παρουσία συγγενών και λίγων φίλων θα υποδεχθεί αύριο το βράδυ στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ την Ξάνθη (19.45 Supersport), στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου! Η αδιαφορία των φίλων του ΠΑΟΚ έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και στην Τούμπα θα είναι ικανοποιημένοι αν αύριο το βράδυ, δεδομένων και των καιρικών συνθηκών, κοπούν περισσότερα από χίλια εισιτήρια!

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΙΔΗ

Στα τελευταία δύο εντός έδρας παιχνίδια με Ρεν και ΟΦΗ, κόπηκαν μετά βίας εξακόσια εισιτήρια, ενώ στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ακράτητο, μετά βίας ξεπέρασαν τα χίλια (1.008). Το ενδιαφέρον για το παιχνίδι με την Ξάνθη είναι προς το παρόν ανύπαρκτο, ενώ έστω κι αν πριν από τέτοια παιχνίδια δεν υπάρχει σημαντική προπώληση, ενδεικτικό είναι και το γεγονός ότι μέχρι χθες είχε πωληθεί μονοψήφιος αριθμός εισιτηρίων! Απ' ό,τι φαίνεται, οι μόνοι αισιόδοξοι είναι ο Γιώργος Κωστίκος και οι παίκτες του, που πιστεύουν ότι μπορούν να πλησιάζουν τη δεύτερη ΑΕΚ… "Δεν πρέπει να μας πιάνει πανικός, έχουμε ακόμη έναν γύρο μπροστά μας" σχολίασε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ προβλήματα πάντως, δεν υπάρχουν και ο Κωστίκος, με εξαίρεση τον Μέγκαχεντ, έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Κι επειδή στην Καλαμαριά, κάποιοι δεν τον ικανοποίησαν, η αυριανή ενδεκάδα θα έχει τουλάχιστο δύο αλλαγές. Με βάση τα όσα δοκίμασε και χθες, ο Ουντέζε παίρνει τη θέση του Χασιώτη στο κέντρο της άμυνας, δίπλα στον Καρυπίδη, με τους Αραμπατζή και Κωνσταντινίδη στα άκρα. Στη μεσαία γραμμή παίζονται δύο θέσεις. Ο Ζαγοράκης θα ξεκινήσει σίγουρα, με τους Βαγγελή, Μπαλάφα και Ηλιάδη να διεκδικούν τη θέση δίπλα του, ο Χαραλάμπους θα ξεκινήσει στο αριστερό άκρο (χθες αποχώρησε με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, αλλά δεν φάνηκε να είναι κάτι σοβαρό), ενώ στο δεξιό άκρο επικρατέστερος είναι ο Εγκωμίτης. Στην επίθεση, σίγουρος είναι ο Σαλπιγγίδης, με πιθανότερο παρτενέρ τον Μϊετσελ, χωρίς να αποκλείεται η έκπληξη με τον Μαλαδένη. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Χριστοδουλόπουλος θα μείνει στον πάγκο.