Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ασπρο πάτο :: 13/1/2006 20:10:02) 

Ασπρο πάτο

Το μπουκάλι κρασιού με την επωνυμία "Παράγκα", που έστειλε σε όλους τους προέδρους των ομάδων της Α' εθνικής ο Παναθηναϊκός, θέλοντας έτσι να διαμαρτυρηθεί για τη διαιτησία, δεν τιμήθηκε από την πλειοψηφία των παραληπτών του. Μόνο δύο, ο Χρήστος Δάρρας του Ακράτητου και ο Γιάννης Κομπότης του Λεβαδειακού το άνοιξαν, ενώ ο Δημήτρης Κούκης του Αιγάλεω το πήρε, αλλά του το πήρε ο Βίκτωρ Μητρόπουλος προκειμένου να το στείλει πίσω στον Παναθηναϊκό.

Η κίνηση του Παναθηναϊκού, παραμονές του ντέρμπι, ενόχλησε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και ειδικά τον Σωκράτη Κόκκαλη (φωτογραφία). Αντίδραση όμως δεν υπήρξε, καθώς θεωρήθηκε φρονιμότερο να διατηρηθούν χαμηλοί οι τόνοι ενόψει του αυριανού αγώνα. Απάντηση ωστόσο, δόθηκε από φίλα προσκείμενη στον Ολυμπιακό αθλητική εφημερίδα, που πρότεινε ως δώρο στους "πράσινους" ένα άλλο κρασί το πορτογαλικό… "Da Pipa".

Το "Παράγκα" όμως δεν είναι άγνωστο στον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Απεναντίας μάλιστα είναι φαν του από το 1998 σε βαθμό που τότε είχε αγοράσει 6.000 μπουκάλια! Λίγα χρόνια αργότερα το κρασί δοκίμασε και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, που επίσης ενθουσιάστηκε και απέκτησε και αυτός πελατειακή σχέση με την "Παράγκα". Μάλιστά συχνά πυκνά αγόραζε κρασιά για δώρο, κυρίως την πολυτελή συσκευασία των τριών λίτρων!