Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( κατασταλλαζει για την ενδεκαδα :: 25/1/2006 19:57:41) 

ΚΑΤΑΣΤΑΛΛΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Δίλημμα Ανασταπόλου

Η επιστροφή του Γιώργου Γκουγκουλιά, αφού εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής που του επιβλήθηκε για τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που αντίκρισε στη δράση και η καλή εμφάνιση του Μίμη Μπενίσκου που σκόραρε στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, συνιστούν τον πρώτο προβληματισμό του Νίκου Αναστόπουλου για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Προοδευτική στον Κορυδαλλό. Μαζί με τον Μάριο Κάσερες, που έχει σκοράρει λίγο, αλλά με την παρουσία του δημιουργεί φάσεις και βοηθά και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, οι τρεις παίκτες είναι υποψήφιοι για δύο θέσεις στην επίθεση του Άρη.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ των "κίτρινων", αναμένεται στη σημερινή προπόνηση που είναι και η καθοριστική για τις τελικές του αποφάσεις αναφορικά με την ενδεκάδα να φανερώσει τις σκέψεις του. Λογικά, στη μεσαία γραμμή θα παίξει και πάλι ο Γκαρσία κι αυτό αφήνει ξανά ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Κώστας Νεμπεγλέρας να είναι ο δεξιός μεσοαμυντικός αντί του Ζιλ Ντομορό που μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙ σήμερα τις σκέψεις του για τον αγώνα του Σαββάτου, αλλά και θα τοποθετηθεί συνολικά σε ερωτήματα που θα του τεθούν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, που θα γίνει στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου Χαριλάου.

Από χθες και επίσημα η ΠΑΕ Άρης λειτουργεί στα νέα γραφεία του γηπέδου στο κτίριο της οδού Αλκμήνης.