Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( γυμναστικη :: 25/1/2006 21:55:35) 

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Νέοι συσχετισμοί στην ΑΕΣΓΒΕ

Αλλαγή δεδομένων επιφύλασσαν οι χθεσινές αρχαιρεσίες της Αθλητικής Ένωσης Σωματείων Γυμναστικής Βορείου Ελλάδος, που χαρακτηρίστηκαν από τις εύθραυστες ισορροπίες μεταξύ των δύο υποψηφίων, αλλά και από τη διαφαινόμενη επικράτηση του Θανάση Καπνίδη. Ο άλλοτε προπονητής του Ιωάννη Μελισσανίδη, που διεκδικεί τον προεδρικό θώκο, δείχνει να βγαίνει κερδισμένος στη μάχη με τον απερχόμενο πρόεδρο της Ένωσης, Γιώργο Δέλλιο, ο οποίος εξελέγη οριακά στο διοικητικό συμβούλιο και δύσκολα θα μπορέσει να διατηρήσει το αξίωμά του. Τα πάντα, όμως, θα ξεκαθαρίσουν την ερχόμενη εβδομάδα, όταν η νέα διοίκηση της ΑΕΣΓΒΕ θα συγκροτηθεί σε σώμα. Στο επταμελές διοικητικό συμβούλιο εξελέγησαν κατά σειρά προτιμήσεων οι Αντώνης Γκιοούσογλου (Ορφέας Καλαμαριάς, 13 ψήφοι), Θανάσης Καπνίδης (Διαγόρας Αμπελοκήπων, 9), Νούλη Γιαννιτσοπούλου (Μερκούρης, 7), Αλέκος Σκόδρας (Ναύαρχος Βότσης, 7), Αναστάσης Αρβανιτίδης (ΑΟΕΓ Αλεξανδρούπολης, 6), Κώστας Τσερκέζης (Ολυμπιάδα Σταυρούπολης, 6) και Γιώργος Δέλλιος (Σπάρτακος Θεσσαλονίκης, 5).

ΠΟΛΟ: Την ήττα γνώρισε ο ΠΑΟΚ στον Πειραιά, όπου έχασε με 17-8 από τον Εθνικό, για την 6η αγωνιστική της Α1 γυναικών. Εξάλλου, στο ντέρμπι κορυφής η Βουλιαγμένη κέρδισε τον Ολυμπιακό 12-10 και έμεινε μόνη της στην πρώτη θέση, διατηρώντας το απόλυτο των νικών. Η αναμέτρηση Ιωνικού - Χανίων πήρε αναβολή για σήμερα (18.30), λόγω υδρατμών στο κολυμβητήριο της Νίκαιας, ενώ το παιχνίδι Γλυφάδας - ΝΕ Πατρών έχει προγραμματιστεί για τις 4 Φεβρουαρίου. Η βαθμολογία: Βουλιαγμένη 12, Ολυμπιακός 10, Γλυφάδα 8 (5αγ.), ΝΕ Πατρών 6 (5), Εθνικός 4, ΠΑΟΚ 2, Χανιά 2 (5), Ιωνικός 0 (5).

ΤΕΝΙΣ: Στο Διαιτητικό αθλητικό δικαστήριο της Λοζάνης (CAS) προσέφυγε ο Αργεντινός Μαριάνο Πουέρτα, ζητώντας τη μείωση της ποινής αποκλεισμού οκτώ ετών, η οποία του επιβλήθηκε από τη διεθνή ομοσπονδία τένις, επειδή βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία κατά τη διάρκεια του περσινού Ρολάν Γκαρός. Ο 27χρονος τενίστας τιμωρήθηκε ως υπότροπος, επειδή είχε βρεθεί ντοπέ για πρώτη φορά το 2003.