Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ασπρομαυρα :: 25/1/2006 21:50:22) 

ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ

ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε χθες και ο Αμίρ Μέγκαχεντ, που επέστρεψε από την Αίγυπτο. Σαράντα μέρες μετά την επέμβαση για την αποκατάσταση της πάθησης στους χιαστούς, ο 23χρονος αμυντικός εξετάστηκε χθες από τον γιατρό του Δικεφάλου, διαπιστώθηκε ότι η πορεία της αποθεραπείας του εξελίσσεται ομαλά και θα συνεχίσει το πρόγραμμά του στην Ελλάδα. Ο Αιγύπτιος αναμένεται να μπορέσει να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο στις αρχές Μαίου…

ΑΝΑΜΕΣΑ στους παίκτες, που προτάθηκαν στον ΠΑΟΚ για τη θέση του δεξιού μπακ, ήταν ο 24χρονος Φατίχ Σονκάγια της Πόρτο. Λόγω εθνικότητας και… ονόματος, πάντως, αυτή η περίπτωση δεν μπορούσε να προχωρήσει. Τον Σονκάγια τον απέκτησε η Πόρτο από την Μπεσίκτας το καλοκαίρι με 1,5 εκατομμύριο ευρώ για να αντικαταστήσει τον Σεϊταρίδη, αλλά ο 24χρονος Τούρκος δεν τα κατάφερε και μέχρι τώρα έχει μόλις πέντε συμμετοχές με τη φανέλα των Δράκων, οι οποίοι προφανώς ήθελαν να τον δώσουν δανεικό.

ΚΑΠΟΙΟΙ μπορεί να αντιδρούν, αλλά η απόφαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι ειλημμένη, για να αποφύγει στο μέλλον συμβάντα, που την στέλνουν ενώπιον της αθλητικής δικαιοσύνης. Στην Τούμπα θα τοποθετηθεί, το συντομότερο δυνατό, κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και αυτές τις μέρες γίνονται προσπάθειες να λειτουργήσει στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αν και δεν είναι εύκολο, αφού τα χρονικά περιθώρια είναι στενά. Για το παιχνίδι τους Περιστερίου, πάντως, θα υπάρχουν στο ένα πέταλο εισιτήρια για όσους φίλους του ΠΑΟΚ θέλουν να δουν το παιχνίδι, έστω και χωρίς διακριτικά.

ΤΟ ΘΕΜΑ του γηπέδου επανέρχεται στην επιφάνεια. Σε χθεσινές του δηλώσεις, ο κ. Δημήτρης Ανδριόπουλος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, που εκπόνησε τη μελέτη για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ, χωρητικότητας 33.000 θέσεων, επισήμανε ότι το 70% του εγχειρήματος θα καλυφθεί από Τράπεζες, οι οποίες επιβεβαίωσαν τη βιωσιμότητα του γηπέδου και την πρόθεσή τους να το χρηματοδοτήσουν και το 30% από ίδια κεφάλαια κι ότι το νέο γήπεδο μπορεί να είναι έτοιμος σε 18 μήνες. Αυτός, που δεν είναι έτοιμος, πάντως, είναι ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, που πρέπει να πάρει την απόφαση.