Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ηρθε χθες και προπονηθηκε με τον παοκ ο στανισλαβ μακσαντσεφ :: 25/1/2006 21:29:42) 

Τρι Σίμονς και Στάνισλαβ Μακσάντσεφ τα λένε λίγο πριν από τη χθεσινή προπόνηση του ΠΑΟΚ.

ΗΡΘΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ Ο ΣΤΑΝΙΣΛΑΒ ΜΑΚΣΑΝΤΣΕΦ

Ετοιμος να παίξει

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ, Στάνισλαβ Μακσάντσεφ που πήρε μέρος στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας. Ευχάριστα τα νέα και για τον Κώστα Βασιλειάδη, που λογικά θα ενισχύσει τον Δικέφαλο στο παιχνίδι με τη Λάρισα.

Του ΘΟΔΩΡΟΥ ΧΑΣΤΑ

Ανακουφισμένος θα πρέπει να νιώθει ο Σούλης Μαρκόπουλος που υπολογίζει πλέον συν δυο παίκτες για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Γυμναστικό στη Λάρισα. Τα κενά στη σύνθεση της ομάδας αρχίζουν και καλύπτονται αυξάνοντας την αυτοπεποίθηση, τόσο του τεχνικού επιτελείου, όσο και των ίδιων των παικτών.

ΜΕ ΜΙΑ μικρή καθυστέρηση έφτασε χθες το μεσημέρι στην Θεσσαλονίκη ο Στάνισλαβ Μακσάντσεφ, αφού πρώτα είχε περάσει με επιτυχία τα ιατρικά τεστ στην Αθήνα. "Δεν ξέρω τόσα πολλά για τον ΠΑΟΚ. Απλώς ενημερώθηκα για το ενδιαφέρον του για μένα από τον ατζέντη μου την τελευταία βδομάδα. Έχω ακούσει ότι έπαιζε εδώ ο Μπασμίνοφ, αλλά δεν έχω μιλήσει μαζί του" ήταν τα πρώτα λόγια του Καζάκου φόργουρντ που συνέχισε: "Ο ερχομός μου στον ΠΑΟΚ είναι μια ευκαιρία για μένα και για να βοηθήσω την ομάδα αλλά και για να δείξω ότι μπορώ να επιτύχω στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είμαι ένας φόργουορντ που μπορώ να παίξω καλά στην επίθεση, να βάζω πόντους κάτι που έκανα με επιτυχία την περσινή σεζόν στη Ρωσία".

ΟΣΟ ΓΙΑ το πέρασμά του από την Μάλαγα, ο 28χρονος παίκτης τόνισε: "Η αλήθεια είναι ότι φέτος δεν έπαιξα πολύ στην Ισπανία . Όταν πρωτοπήγα είχα έναν τραυματισμό που με άφησε εκτός και όταν επανήλθα έπρεπε να καλύψω το κενό του Νίσεβιτς στη θέση του σέντερ. Δεν μπορούσα όμως να ανταποκριθώ σε αυτήν την θέση. Δεν πειράζει όμως. Στην Ισπανία υπάρχουν κορυφαίοι παίκτες, μεγάλοι προπονητές και φοβερή οργάνωση. Μπορεί να μην αγωνίστηκα πολύ αλλά κέρδισα πάρα πολλά πράγματα".

ΑΠΟ ΥΠΕΡΗΧΟ πέρασε χθες το πρωί ο Κώστας Βασιλειάδης. Η θλάση στο γόνατό του έχει υποχωρήσει με τον αρχηγό του ΠΑΟΚ να παίρνει μέρος στη χθεσινή προπόνηση. Το ίδιο θα γίνει και σήμερα, ενώ αύριο θα περάσει εκ νέου από εξετάσεις για να οριστικοποιηθεί η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τη Λάρισα.