Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( απο πανω να μπει το σημα των αγωνων ειναι στο γραφημα turin2006 μεσα στα γραφηματα και διπλα να γραφτει -2. :: 7/2/2006 19:40:32) 

ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΗΜΑ TURIN2006 ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ -2.

ΤΟΡΙΝΟ 2006

Αναχώρηση δι' ευχών αρχιεπισκόπου

Τις ευχές του αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ. Χριστόδουλου (φωτογραφία), δέχθηκε η Ολυμπιακή ομάδα, λίγες ώρες πριν από την αναχώρησή της για το Τορίνο. Οι Βασίλης Δημητριάδης, Σταύρος Χριστοφορίδης, Παναγιώτα Τσακίρη και Μάγδα Καλομοίρου επισκέφθηκαν το Συνοδικό Μέγαρο, συνοδευόμενοι από τον αρχηγό της ελληνικής αποστολής στους 20ούς Χειμερινούς Αγώνες Γιώργο Σμυρναίο, καθώς και από τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομιών, Δήμο Γυρούση.

ΑΠΟΥΣΑ από τη διοργάνωση, όχι όμως και από το Τορίνο, θα είναι η τζαμαϊκανή ομάδα του τετραθέσιου έλκηθρου μπομπ. Για πρώτη φορά από την παρθενική τους εμφάνιση το 1988, οι "εξωτικοί" εκπρόσωποι της Καραϊβικής δεν πήραν την πρόκριση, ωστόσο θα δώσουν το παρών στις ιταλικές Άλπεις για διαφημιστικούς λόγους, αφού έχουν συμβόλαιο με τη "Fiat".

Τι δουλειά έχει ένας Αιθίοπας στα χιόνια; Κι όμως, ο Ρομπέλ Τεκλεμαριάμ δηλώνει αθλητής του βόρειου σκι, που περιλαμβάνει κούρσες αντοχής σε ανώμαλο δρόμο… Ο Αφρικανός χιονοδρόμος, που ποτέ δεν είδε ούτε μια νιφάδα χιονιού στην πατρίδα του, έχει ένα και μοναδικό στόχο στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς: Να τερματίσει… την ίδια μέρα με τους υπόλοιπους, αφού η τελευταία θέση μοιάζει ούτως ή άλλως αναπόφευκτη…