Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( του έλειψε η θεσσαλονίκη - το μετάνιωσε - περιμένει μετάθεση - εύρεση χορηγού - η κίνηση ματ ήταν του σφαιρόπουλου - ρεαλ μαδριτης :: 7/2/2006 18:24:24) 

Του έλειψε η Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη έλειψε αρκετά από τον Λάζαρο Παπαδόπουλο (φωτογραφία) αφού μετά το τέλος του Ευρωμπάσκετ δεν είχε τη δυνατότητα, λόγω και των υποχρεώσεών του, να έρθει στην Ελλάδα. Εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι η Ντιναμό Μόσχας δεν έχει αυτό το Σαββατοκύριακο υποχρεώσεις στο ρωσικό πρωτάθλημα, έρχεται σήμερα στην πόλη, στην οποία έζησε τα περισσότερα χρόνια της ζωής του. Ο "Λάζος" θα μείνει τέσσερις μέρες στην Ελλάδα και θα έχει την ευκαιρία να δει τα συγγενικά του πρόσωπα αλλά και τους φίλους του. Εννοείται φυσικά ότι θα επισκεφθεί το Ιβανώφειο προκειμένου να συναντήσει όσους παλιούς του συμπαίκτες έμειναν, αλλά και τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε στην "κυανόλευκη" ομάδα.

Ν.Κ.

Το μετάνιωσε

Ο Μπόγιαν Μαλέσεβιτς δεν κάθισε ούτε μέρα παραπάνω στη Θεσσαλονίκη. Αναχώρησε αμέσως για την Πολωνία, ώστε να έχει τις τελικές συζητήσεις με την ομάδα που κατέθεσε πρόταση για την απόκτησή του. Ο Σέρβος γνώριζε για το ενδιαφέρον της πολωνικής ομάδας, όταν τον κάλεσε να δοκιμαστεί ο Ηρακλής, αλλά η κατάσταση που επικρατεί στους "κυανόλευκους" τον έκανε να μετανιώσει που ήρθε στη Θεσσαλονίκη.

Ν.Κ.

Περιμένει μετάθεση

Ο Αλέξης Παναγιωτόπουλος παρουσιάστηκε προχθές στο κέντρο Διαβιβάσεων στην Καλαμάτα και περιμένει να μάθει μέχρι την Παρασκευή τη μετάθεσή του. Το σίγουρο είναι πάντως ότι σύντομα θα μετατεθεί στο Γ΄ Σώμα, στο Α.Σ.Α.Ε.Δ. όπου υπηρετούν τη θητεία τους αθλητές. Μέχρι τότε πάντως θα πρέπει να βρει τον τρόπο να διατηρηθεί σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Εύρεση χορηγού

Καλά κάνει ο Άρης και έχει στην επικαιρότητα το θέμα της Ευρωλίγκας. Δεν φτάνει όμως αυτό. Πρέπει με το τέλος της φετινής χρονιάς, να υπάρχουν έτοιμοι χορηγοί και προϋπολογισμός για την επόμενη και να μη τρέχουν πάλι μέσα στη χρονιά για να βρεθεί καμιά χορηγία ή διαφήμιση. Ειδικά, αν η ομάδα παίζει στην Ευρωλίγκα.

Γ. ΣΥΡ.

Η κίνηση ματ ήταν του Σφαιρόπουλου

Όλοι είπαν για το "ματ" που έκανε ο Καζλάουσκας στα "πικ εν ρολ" του Μουλαομέροβιτς στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανελλήνιο. Μα, είναι δυνατόν με βοηθό τον Σφαιρόπουλο να μην κάνει ματ; Δυο χρόνια ήταν κάθε μέρα μαζί ο "Μούλα" με τον Σφαιρόπουλο στον ΠΑΟΚ. Υπήρχε κανείς άλλος στον Ολυμπιακό που να τον ήξερε καλύτερα;

Γ. ΣΥΡ.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Έκοψε" τον Μπέιλι

Δεν ευδοκίμησε τελικά το "φλερτ" μεταξύ Ρεάλ και Τόμπι Μπέιλι. Μάλλον λόγω του τραυματισμού του πρώην παίκτη του Άρη. Η "βασίλισσα" ήθελε έναν περιφερειακό και τελικά έκλεισε τον Τζος Φίσερ από την Α2 Ισπανίας.

Όχι άλλο για Σοφοκλή! Φτάνει… Έχει εξαντληθεί το θέμα. Και υπάρχουν άλλα πιο σοβαρά που απασχολούν τον Άρη. Τελικά έκλεισε ο Μάικ Κινγκ στον Ηρακλή. Σιγά μην γινόταν το αντίθετο… Άρχισαν "ξεφωνητά" προς τον πρόεδρο. Έρχονται εκλογές το καλοκαίρι, λέτε να παίζει ρόλο αυτό;