Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( βολεϊ: η επομενη μερα του ντερμπι ηρακλη-παναθηναϊκου :: 13/2/2006 21:42:03) 

Ο Θόδωρος Μπάεφ ήταν το κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης του Ηρακλή με τον Παναθηναϊκό.

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΥΧΑΛΑ

ΒΟΛΕΪ: Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ ΗΡΑΚΛΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Δυσάρεστες εμπειρίες

Η πρώτη ήττα του Ηρακλή στο Κατσάνειο έπειτα από 23 μήνες, με δράστη και πάλι τον Παναθηναϊκό, απέδειξε ότι πλέον υπάρχει στο ελληνικό πρωτάθλημα μια ομάδα, κόντρα στην οποία οι "κυανόλευκοι" δεν θα έχουν δεδομένη την επικράτηση.

Η αλήθεια είναι ότι σε πολλά ματς φέτος, οι παίκτες του Αλέκου Λεώνη έπαιζαν ίσα - ίσα για να κερδίσουν και όχι βάσει των τεράστιων δυνατοτήτων τους. Σίγουρα, η εκ περιτροπής χρησιμοποίηση τριών εκ των τεσσάρων ξένων είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, όπως επίσης οι τραυματισμοί των Κράβαρικ, Στάνλεϊ, αλλά και ο Παναθηναϊκός μόλις πρόσφατα είδε τον Ντάντε να αγωνίζεται.

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ χθες, όμως, έπειτα από το επεισοδιακό ντέρμπι, ήταν ο Θοδωρής Μπάεφ, που βρέθηκε σε δύσκολη θέση και βίωσε ακραίες καταστάσεις. "Τόσα χρόνια που παίζω, δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα και είναι κρίμα που έτυχα τέτοιας συμπεριφοράς. Δεν το κρύβω ότι επηρεάστηκα αρνητικά από την ατμόσφαιρα. Δεν είναι μόνο ότι μας έβριζαν. Υπήρχαν στιγμές μέσα στο ματς που έπρεπε να αποφεύγουμε "ιπτάμενα" αντικείμενα, βίδες, αναμμένα τσιγάρα, μπουκάλια και φυσικά το διαρκές φτύσιμο των οπαδών του Ηρακλή", υποστήριξε ο αρχηγός του "τριφυλλιού", που επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά ως αντίπαλος, έπειτα από τα τέσσερα χρόνια της θητείας του στους "κυανόλευκους".

Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΚΡΑΙΟΣ συμπλήρωσε πως "…αναγνωρίζω το ρόλο του Ηρακλή στην εξέλιξή μου ως αθλητή και το λιγότερο που περίμενα ήταν μια τυπική αναγνώριση όσων προσέφερα. Ακόμα κι αν είχα ενδείξεις για το ύφος της υποδοχής, δεν περίμενα αυτό το πράγμα", ενώ υποστήριξε επίσης ότι ο Ηρακλής θα είναι ο κύριος αντίπαλος των "πράσινων" σε πρωτάθλημα και κύπελλο, "παρότι τους έχουμε κερδίσει δύο φορές"…