Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ο λεμπρον τζεϊμς οδηγησε την ανατολη σε νικη κοντρα στη δυση 122-120 :: 20/2/2006 20:46:51) 

Ο Λεμπρόν Τζέιμς καρφώνει την μπάλα στο καλάθι της δύσης.

Η μασκότ των Ρόκετς, Κλατς, έχει "επιτεθεί" στην Μπιονσέ προκειμένου να της δώσει ένα φιλί.

Η γνωστή (από τη συμμετοχή της στο σίριαλ "Νοικοκυρές σε απόγνωση") ηθοποιός, Εύα Λονγκόρια τα λέει με τον ράπερ Λούντακρις.

Ο ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΪΜΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΣΕ ΝΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΔΥΣΗ 122-120

Τους χάλασε τη γιορτή

Όλα κυλούσαν ρολόι στο Τογιότα Σέντερ του Χιούστον στη διάρκεια του Ολ σταρ γκέιμ. Οι φίλαθλοι των Ρόκετς, ως επί το πλείστον, απολάμβαναν τον Τρέισι Μακ Γκρέιντι που έπαιρνε όλες τις… μπάλες από τους συμπαίκτες του, για να οδηγήσει τη Δύση στη νίκη. Ο Λεμπρόν Τζέιμς όμως, είχε άλλη άποψη και… χάλασε το σόου! Η Ανατολή κέρδισε με 122-120 και αυτός "έκλεψε" τον τίτλο του MVP από τον "T-Mac".

Επιμέλεια: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΥΡΙΔΗΣ

Η Δύση έκανε περίπατο μέχρι τις αρχές του δεύτερου ημίχρονου. Είχε προηγηθεί και με 21 πόντους διαφορά, όμως το σχόλιο του σπορτκάστερ, Τσαρλς Μπάρκλεϊ, ότι "όλα τελείωσαν", μάλλον το άκουσαν οι παίκτες της Ανατολής και πήραν μπρος. Ο Λεμπρόν Τζέιμς έβαλε 15 πόντους στο τρίτο 12λεπτο και με 29 συνολικά οδήγησε την Ανατολή στη νίκη με 122-120. Ο σταρ των Καβαλίερς αναδείχθηκε MVP του Ολ σταρ γκέιμ και έγινε ο νεότερος σε ηλικία παίκτης, που πετυχαίνει κάτι τέτοιο. Το νικητήριο καλάθι του αγώνα πέτυχε άλλος, ο Ντουέιν Γουέιντ, δεύτερος καλύτερος σε απόδοση από την ομάδα της Ανατολής.

ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ήταν διαφορετικό, δεν υπήρχε αμφιβολία ότι πολυτιμότερος παίκτης θα αναδεικνυόταν ο Τρέισι Μακ Γκρέιντι, που πέτυχε 36 πόντους μέσα στο "σπίτι" του. "Νιώθω υπέροχα. Ήταν πολύ πιο εντυπωσιακό το ότι γυρίσαμε το παιχνίδι ενώ χάναμε με 21 πόντους. Δεν θέλαμε να γίνουμε… ρεζίλι στην τηλεόραση, γιατί μας έβλεπαν σε όλη την Αμερική", είπε ο Τζέιμς, που εκτός από την βοήθεια του Γουέιντ στο φινάλε είχε ως όπλο και την εξαιρετική άμυνα των τεσσάρων μελών των Πίστονς (Μπεν και Ρασίντ Ουάλας, Χάμιλτον και Μπίλαπς). "Ο Λεμπρόν κάνει τα πράγματα να φαίνονται τόσο εύκολα. Μπορεί να βάλει ένα σουτ όποτε θέλει. Μπορεί να σκοράρει όποτε θέλει…", είπε ο Φλιπ Σόντερς, τεχνικός της Ανατολής.