Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( πολυτιμη αλλα και αγχωδης νικη του αστερα :: 26/3/2006 20:05:41) 

Ο Καλλιάκης (αριστερά με τον Ψυχογιό) σφράγισε τη νίκη του Αστέρα επί της Λαμίας.

ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΓΧΩΔΗΣ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Το πάνω χέρι

Ο Αγροτικός Αστέρας δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Λαμίας, όμως τελικά πήρε τη νίκη 2-0 και διατήρησε το προβάδισμα που έχει για την άνοδο.

Του ΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ

Στο πρώτο ημίχρονο, οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα παρουσιάστηκαν επηρεασμένοι ψυχολογικά και σωματικά από τον ημιτελικό του κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ. Στο διάστημα αυτό πραγματοποίησαν τη χειρότερη φετινή τους εμφάνιση στον Εύοσμο και δεν απείλησαν σε κανένα σημείο την εστία του Τσούτσιτς. Μάλιστα, η Λαμία ήταν πιο επιθετική και "φωνάζει" δικαιολογημένα για ένα πέναλτι σε χέρι του Ιορδανίδη στο 23'.

ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ 45λεπτο όμως, το γκολ του Κυζερίδη με ατομική προσπάθεια στο 53' άλλαξε τη ροή της εξέλιξης. Οι γηπεδούχοι, απαλλαγμένοι από το άγχος, ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 68' "καθάρισαν" το παιχνίδι με τον Καλλιάκη, στον οποίο κατέληξε η μπάλα μετά τον όμορφο συνδυασμό Κυζερίδη-Αραμπατζή. Στο τελευταίο 20λεπτο οι φιλοξενούμενοι ανοίχτηκαν και ο Αστέρας μπορούσε να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του, όμως, η ατυχία και η αστοχία των παικτών του δεν του το επέτρεψαν. Αν δεν υπήρχε το πέναλτι της Λαμίας θα μιλούσαμε για άριστη διαιτησία του Στεφανίδη (Καστοριάς).

ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ: Θεοφάνους, Μπάρμπας, Μαλλούς, Καλλιάκης, Μπουλγουρίδης, Σακελλαρίδης, Κοσμίδης (46' Τελλιάδης), Τζιώκας (85' Λαδάκης), Νίκιτς (62' Αραμπατζής), Κυζερίδης, Ιορδανίδης. ΛΑΜΙΑ: Τσούτσιτς, Χουλιάρας, Μάρκοβιτς, Μαγκαφίνης, Ζάρας, Βράκας, Νάκας, Γέρκοβιτς (75' Καλύβας), Ψυχογιός, Έμπους, Επίσκοπος (81' Ντούνης).