Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( λίαν καλώς :: 1/3/2006 19:43:40) 

Μισό εκατομμύριο με τη Λευκορωσία δεν είναι κι άσχημα.

Λίαν καλώς

Σχεδόν μισό εκατομμύριο άτομα παρακολούθησαν την Τρίτη το παιχνίδι της Εθνικής με τη Λευκορωσία. Σύμφωνα με την ΑGB, το ποσοστό τηλεθέασης της ΝΕΤ κατά μέσο λεπτό στη διάρκεια του αγώνα έφτασε το 4,8% με το μερίδιο το 13,6%, ενώ έφτασε στις υψηλότερες τιμές του στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, όταν έπιασε 6,5% και 18,3% αντίστοιχα.

ΚΑΛΑ και τα νούμερα της ΕΤ3 από τη μετάδοση του παιχνιδιού του Άρη με τη Βιλερμπάν στο "Αστρομπάλ". Ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του ULEB Cup κράτησε στην οθόνη 185.000 άτομα σε πανελλήνια κλίμακα με το ποσοστό τηλεθέασης να φτάνει το 2% και το μερίδιο το 4,7%. Ειδικότερα στη Θεσσαλονίκη τα νούμερα έφτασαν το 4,5% και το 10.6% με αποκορύφωμα την τελευταίο περίοδο που έπιασε ποσοστό 5,8% και μερίδιο 15%.

ΕΝΑ σπουδαίο φιλικό, επιπέδου τελικού Τσάμπιονς λιγκ εξασφάλισε η ΝΕΤ, για το βράδυ (22.00) της 15ης Μαρτίου. Το κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης θα δείξει απευθείας από το “Μεάτσα” το παιχνίδι της Μίλαν με τη Μπαρτσελόνα προς τιμή του βετεράνου μεγάλου άσου των "ροσονέρι", Ζόζε Αλταφίνι

ΜΕΤΑ από δύο εβδομάδες, λόγω των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, επανέρχεται το Σάββατο στο πρόγραμμα της ΕΤ1 η "Κερκίδα του Σαββάτου". Στη διάρκειά της θα υπάρχουν απευθείας συνδέσεις με το Ιβανώφειο για το κρίσιμο παιχνίδι του Ηρακλή με τον Απόλλωνα Πατρών.