Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( το περιβαλον του γιαννη γουμενου τον πιεζει να πουλησει να αποχωρησει :: 27/2/2006 21:06:27) 

Παραβάρυνε το κλίμα για τον Γιάννη Γούμενο.

ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΓΟΥΜΕΝΟΥ ΤΟΝ ΠΙΕΖΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ

Σκέφτεται να φύγει

Η επόμενη μέρα των θλιβερών επεισοδίων, βρίσκει τον ΠΑΟΚ σε… απόγνωση και αδύναμο ακόμη και να μαζέψει τα κομμάτια του. Τα όσα έγιναν το βράδυ, απ' αυτούς που δηλώνουν οπαδοί του ΠΑΟΚ, αλλά κάνουν ό,τι μπορούν για να τον καταστρέψουν, ουσιαστικά σηματοδοτούν εξελίξεις.

του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΙΔΗ

Η ΠΑΕ βρίσκεται πλέον στα πρόθυρα της οικονομικής καταστροφής, η τιμωρία της Τούμπας είναι δεδομένη, κάτι που σημαίνει ότι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών και από το ύψος της ποινής θα εξαρτηθεί αν και αυτό με την ΑΕΚ, θα γίνει χωρίς την παρουσία θεατών (μεσολαβεί το παιχνίδι με την Καλλιθέα). Η διοίκηση βλέπει την τελευταία προσδοκώμενη πηγή εσόδων να απομακρύνεται, το πρόβλημα ρευστότητας εντείνεται και κανείς δεν γνωρίζει πού θα βρεθούν τα χρήματα, για να κλείσει η χρονιά με τις μικρότερες δυνατές απώλειες. Ήδη από χθες διάφοροι, που έχουν λαμβάνειν από τον ΠΑΟΚ, "ενοχλούσαν" την ΠΑΕ, αλλά οι 165.000 ευρώ που εισπράχθηκαν μεικτά, δεν φτάνουν ούτε για… ζήτω. Αν ο στόχος των δραστών των επεισοδίων ήταν αυτός, τότε μπορούν να αισθάνονται ευτυχείς, που τον πέτυχαν!

ΜΕΤΑ ΚΙ ΑΠ' ΑΥΤΕΣ τις εξελίξεις είναι πλέον θέμα χρόνου η αποχώρηση του Γιάννη Γούμενου από τον ΠΑΟΚ. Οι συνεργάτες του και οι άνθρωποι του περιβάλλοντός του, του ζητούν εδώ και αρκετό καιρό να τα παρατήσει και να παραχωρήσει τις μετοχές, που κατέχει μαζί με τον Βασίλη Παγώνη. "Δεν μπορείς να τα βάλεις μ' αυτούς, η υπόθεση είναι χαμένη" του είπαν. Από το βράδυ της Κυριακής οι προτροπές να τα παρατήσει έχουν πληθύνει, αλλά ο ίδιος τη μια λέει στους συνεργάτες του ότι επειδή το πρόβλημα ξεκινά από το οικονομικό, θα προσπαθήσει να βρει μια λύση και την άλλη, τονίζει ότι αν βρεθεί ένας επιχειρηματίας, που θα του δώσει τα χρήματα, που έχει βάλει μαζί με τον Βασίλη Παγώνη στην ΠΑΕ, τότε θα αποχωρήσει, χωρίς να διευκρινίζεται, ωστόσο, το ύψος του ποσού. Έστω κι αυτή την ώρα, πάντως, ο πρόεδρος της ΠΑΕ φέρεται να αναζητά χρηματοδότες, που θα βοηθήσουν την ΠΑΕ να ορθοποδήσει, ενώ άνθρωποι που κινούνται στο περιβάλλον του, τονίζουν ότι δεν πρόκειται να χαρίσει τις μετοχές, παρά το γεγονός ότι το κλίμα έχει γίνει πολύ βαρύ για τον ίδιο.

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, πάντως, δεν φαίνεται να υπάρχει στον ορίζοντα διάδοχη κατάσταση, αν και υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τον Άγγελο Αναστασιάδη να έχει προσεγγίσει έναν επιχειρηματία, προκειμένου να πάρει τις μετοχές στο τέλος της σεζόν και να επαναφέρει και τον ίδιο στην τεχνική ηγεσία, όπως έγραψε την προηγούμενη εβδομάδα η "Μ Sports". H πλευρά του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ και νυν της εθνικής Κύπρου, δεν έχει διαψεύσει αυτές τις πληροφορίες, αν και κυκλοφορούν πολύ καιρό στη Θεσσαλονίκη και σύμφωνα με κάποιες άλλες πληροφορίες, άνθρωποι του περιβάλλοντός του, έχουν προσεγγίσει ήδη οργανωμένους οπαδούς, προκειμένου να τους πείσουν να στηρίξουν μια τέτοια λύση, όταν έρθει η ώρα.