Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( mvp και στο χορό - ψάχνει αλλά δεν βρίσκει - διαγωνισμός ...σούπα - γέμισε πηγαδάκια - η κορη του ιωαννίδη - δυσαρεστημένος ο σάκοτα :: 27/2/2006 20:00:08) 

MVP και στο χορό

Αυτό το Σαββατοκύριακο ανήκε ολοκληρωτικά στον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη (φωτογραφία). Ο "Baby Shaq" ήταν από τους λίγους παίκτες, που γνώρισαν την αποθέωση από τους φιλάθλους της Λάρισας, αναδείχθηκε MVP του Ολ σταρ γκέιμ αλλά εντυπωσίασε και με τις επιδόσεις του στο χορό, το βράδυ του Σαββάτου, σε γνωστό κλαμπ της Θεσσαλικής πόλης. Παρέα με τους Πρίντεζη και Έντνι ήταν οι πρωτοστάτες τις διασκέδασης, καθώς χόρευαν πάνω στα τραπέζια ημίγυμνοι από τη μέση και πάνω. Τα πειράγματα και τα γέλια φυσικά δεν έλειψαν από τους ουκ ολίγους παίκτες που βρίσκονταν εκείνο το βράδυ στο ίδιο κέντρο διασκέδασης, καθώς από εκεί "παρήλασαν" σχεδόν πλήρεις οι συνθέσεις των ομάδων που συμμετείχαν. Η συνέχεια για μερικούς δόθηκε στα τοπικά "σκυλάδικα" ενώ οι πιο φιλήσυχοι πήραν νωρίς το δρόμο για το ξενοδοχείο.

Θ.Χ.

Ψάχνει αλλά δεν βρίσκει

Κούρασε η υπόθεση πιθανότητας απόκτησης πλέι-μέικερ από τον ΠΑΟΚ. Άλλος διαψεύδει, άλλος επιβεβαιώνει, άλλος στεναχωριέται, άλλος δίνει εντολή σε μάνατζερ "βρες μου παίκτη". Η αλήθεια είναι ότι ο Δικέφαλος ψάχνει αλλά δεν βρίσκει τίποτα μέχρι στιγμής. Και αν δεν εντοπίσει κάτι πραγματικά καλό, δεν πρόκειται να προβεί σε καμία συμφωνία.

Θ.Χ.

Διαγωνισμός …σούπα

Ας το "κόψουν" επιτέλους αυτόν τον διαγωνισμό καρφωμάτων από τον πρόγραμμα του ελληνικού All Star Game να τελειώνουμε. Κάθε χρόνο και χειρότερα είναι τα πράγματα. Κανένα ίχνος φαντασίας και έμπνευσης από τους παίκτες που λαμβάνουν μέρος. Το θεωρητικά πιο εντυπωσιακό μέρος μιας τέτοια διοργάνωσης θυμίζει μάλλον αγγαρεία.

Θ.Χ.

Γέμισε πηγαδάκια

Πολλά πηγαδάκια σχηματίστηκαν το Σάββατο το βράδυ στο ξενοδοχείο που κατέλυσαν οι παίκτες, οι προπονητές, οι παράγοντες και οι επίσημοι προσκεκλημένοι. Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Βασίλης Οικονομίδης ως Αμφιτρύων ήταν υποχρεωμένος να πηγαίνει από το ένα στο άλλο αλλά δεν έχασε την ευκαιρία να εξιστορήσει κάποια γεγονότα από την εποχή που ήταν παράγοντας στον ΠΑΟΚ.

Ν.ΚΑΡ.

Η κορη του Ιωαννίδη

Έκλεψε την παράσταση την Κυριακή, στη Λάρισα, η κορούλα του Γιάννη Ιωαννίδη (φωτογραφία), Μαρία-Ελένη-Θεοδώρα, την ημέρα μάλιστα των γενεθλίων της. Η κόρη του βουλευτή της Ν.Δ. (έχει κι αυτός στις 26 Φεβρουαρίου γενέθλια) έπαιζε για αρκετή ώρα μετά το τέλος του αγώνα των Ελλήνων και των Ξένων με τα μπαλόνια και τα πολύχρωμα χαρτάκια που έπεσαν από την οροφή του γηπέδου. Κάποια στιγμή μάλιστα είδε τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη και τον κοιτούσε με δέος. Ο "ξανθός" πάντως την έψαχνε για να της κάνει δώρο μια μπάλα μπάσκετ.

Ν.ΚΑΡ.

Δυσαρεστημένος ο Σάκοτα

Έντονη ήταν η δυσαρέσκεια του Ντούσαν Σάκοτα μόλις έγινε γνωστό πως ο Γιώργος Πρίντεζης αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης στον αγώνα των ελπίδων. Ο 20χρονος παίκτης σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έβαλε τα κλάματα γιατί πίστευε πως θα έπρεπε αυτός να ανακηρυχθεί MVP του αγώνα. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως το οικογενειακό πρόβλημα που επικαλέστηκε ήταν μια πρόφαση για να αναχωρήσει στην Αθήνα.

Ν.ΚΑΡ.

Για ποιο λόγο δεν παρέστη στις εκδηλώσεις του Ολ σταρ γκέιμ ο χορηγός της ΚΑΕ Ηρακλής που κόπτεται τόσο πολύ για το καλό της ομάδας; Ποιος παράγοντας μεγάλης ομάδας της Αθήνας μιλούσε στη Λάρισα με τα καλύτερα λόγια για τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη; Κάποιοι πάντως προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την ανοικτή συζήτηση που έγινε στη Λάρισα για να έχουν στο μέλλον καλές διαιτησίες.