Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ

Τον ευχαρίστησαν και τον έστειλαν

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Πορτογάλος Πάουλο Σέρτζιο Ντα Κόστα ενημερώθηκε χθες από τον Γιώργο Κωστίκο, ότι δεν πρόκειται να αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ. "Είσαι καλός παίκτης, αλλά στη θέση σου έχουμε αυτή τη στιγμή, άλλους τέσσερις" είπε ο προπονητής του Δικεφάλου στον 26χρονο επιτελικό χαφ, ο οποίος επιστρέφει στην πατρίδα του. Με τον Ντα Κόστα υπήρχε συμφωνία στο οικονομικό, εφόσον ο Κωστίκος έδινε το πράσινο φως για να αποκτηθεί, αλλά ο προπονητής του ΠΑΟΚ προτίμησε να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής στους παίκτες που ήδη έχει (Βαγγελής, Χριστοδουλόπουλος, Σικαμπάλα), παρά να αποκτηθεί ο Πορτογάλος, απλά για να γίνει μεταγραφή.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Κλείστηκαν μέσα λόγω του χιονιά

Οι καιρικές συνθήκες έχουν δυσκολέψει και τη ζωή των παικτών του ΠΑΟΚ. Χθες το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις της Ευκαρπίας βρήκαν σκεπασμένα με χιόνι γήπεδα. Η προπόνηση έγινε σε κλειστό χώρο, αφού όπως ήταν προγραμματισμένο, περιελάμβανε βάρη κι αργότερο ένα ελαφρύ τροχάδην, αλλά το πρόβλημα θα εμφανιστεί σήμερα. Το ραντεβού και για σήμερα είναι στην Ευκαρπία κι εφόσον τα γήπεδα δεν είναι καθαρά, τότε υπάρχει ενδεχόμενο να γίνει η προπόνηση σε παρακείμενο ιδιόκτητο κλειστό γήπεδο με συνθετικό χορτοτάπητα. Η λύση της Σουρωτής απορρίφθηκε γιατί αυτές τις μέρες εκεί η κατάσταση με την κακοκαιρία είναι χειρότερη.

ΜΕΓΚΑΧΕΝΤ

Ενημερώθηκε ότι… καθυστέρησε

Μέχρι χθες το απόγευμα, ο Αμίρ Μέγκαχεντ δεν είχε ειδοποιήσει αν επέστρεψε στην Ελλάδα, όπως του είχε ζητηθεί. Ο Αιγύπτιος αμυντικός που έπαθε ρήξη χιαστών στις 10 Δεκεμβρίου στον αγώνα με τον Λεβαδειακό, είχε πάρει δύο εβδομάδες επιπλέον άδεια για να μείνει στην πατρίδα του, εφόσον ούτως ή άλλως έπρεπε να έχει το πόδι του σε ακινησία, αλλά δεν επέστρεψε μέχρι τις 15 Ιανουαρίου, που υποτίθεται ότι έληξε η άδειά του. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ επικοινώνησαν μαζί τους και του θύμισαν ότι.. καθυστέρησε και ελπίζουν ότι δεν θα καθυστερήσει κι άλλο (γίνεται και το Άφρικα καπ αυτές τις μέρες στο Κάιρο), για να μπορούν να παρακολουθούν την πορεία της θεραπείας του.