Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ο αρης θα εξαντλησει τα περιθωρια για τον αντικαταστατη του μπρουερ :: 24/1/2006 21:11:44) 

Τον προσωρινό αντικαταστάτη του Κόρεϊ Μπρούερ αναζητεί ο Άρης.

Ο ΑΡΗΣ ΘΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΕΡ

Ψάχνει τον καλύτερο

Ούτε χθες ο Άρης κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με κάποιον παίκτη, που θα καλύψει το κενό του τραυματία Κόρεϊ Μπρούερ και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν. Ο Τζέιμσον Μπρούερ διάκειται θετικά στο ενδεχόμενο να έρθει στον Άρη για δυο μήνες, όμως οι άνθρωποι της ομάδας τον έβαλαν στην… αναμονή, ψάχνοντας κάτι καλύτερο.

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΥΡΙΔΗ

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο (Τζέιμσον) Μπρούερ δέχτηκε να παίξει για τον Άρη το επόμενο δίμηνο, όμως η περίπτωσή του φαίνεται να υποχωρεί σε σχέση με άλλους υποψήφιους Αμερικανούς σε ό,τι αφορά την αντικατάσταση του Κόρεϊ Μπρούερ. Οι άνθρωποι του Άρη εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις παικτών, γιατί οι τελευταίες συστάσεις που πήραν στα χέρια τους για τον παίκτη δεν είναι και τόσο καλές αναφορικά με τις ικανότητές του στην επίθεση.

ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ βέβαια είναι ότι ο Άρης πρέπει πάση θυσία να βρει παίκτη άμεσα και να τον δηλώσει μέχρι την Παρασκευή (αυτή είναι η καταληκτική ημερομηνία) στην ULEB, ώστε να μπορεί να τον χρησιμοποιήσει στους αγώνες του ULEB Cup. Παίκτες από το CBA ή το NBDL υπάρχουν, όμως για να αποδεσμευτούν από τις ομάδες που παίζουν τώρα και να έρθει το "letter of clearance" στην ΕΟΚ χρειάζεται να καταβληθούν 20.000 και 30.000 ευρώ αντίστοιχα). Ο Άρης -και ορθώς- δεν θέλει να δώσει αυτό το ποσό για έναν παίκτη που θα αγωνιστεί για τόσο μικρό χρονικό διάστημα και προτιμάει να ψάξει άλλες λύσεις.

ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ είναι ο Νέιτ Τζόνσον (27, 1,88μ.) που αγωνιζόταν στην Καντού και είχε 8,3 πόντους, 2 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ κατά μέσο όρο στους 11 αγώνες που έπαιξε στο ιταλικό πρωτάθλημα. Έφυγε όμως από την Καντού γιατί οι άνθρωποι της ομάδας δεν ήταν ικανοποιημένοι με την απόδοσή του. Στον Άρη πάντως τη δεδομένη στιγμή ίσως και να ταιριάζει, γιατί αργότερα, όταν θα επιστρέψει και ο Κόρεϊ Μπρούερ θα έχει βοηθητικό ρόλο.

ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ οι "κίτρινοι" προπονήθηκαν χθες αντί για το φιλικό με την ΜΕΝΤ το οποίο αναβλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας. Αγωνιστικά προβλήματα πέραν του Μπρούερ δεν υπάρχουν για τον Αντρέα Ματζόν.

ΧΘΕΣ ΕΓΙΝΕ γνωστό, ότι άλλαξε η ώρα του αγώνα με τον Ηρακλή και από τις 17.00 μεταφέρθηκε δυο ώρες αργότερα (19.00).