Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( προετοιμασία μετ' εμποδίων :: 7/2/2006 21:28:26) 

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης ακολουθεί το πρόγραμμα της ομάδας.

ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΙΑ

Προετοιμασία μετ' εμποδίων

Ο χιονιάς είναι το μόνο πρόβλημα, που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες και η κακοκαιρία δυσχεραίνει την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής στο Αιγάλεω. Όπως τη Δευτέρα, έτσι και χθες, ο Κωστίκος έκανε την προπόνηση σε κλειστό γήπεδο, καθώς το χιόνι έχει σκεπάσει τα γήπεδα στη Νέα Ευκαρπία και δεν μπορεί να γίνει προπόνηση. Επειδή ακριβώς η ίδια κατάσταση επικρατεί και στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, ο προπονητής του ΠΑΟΚ αποφάσισε να δώσει για σήμερα ρεπό στους παίκτες του κι από αύριο θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ προβλήματα δεν υπάρχουν, αφού και ο Θοδωρής Ζαγοράκης ακολουθεί από χθες το πρόγραμμα της ομάδας, ενώ χθες το βράδυ αναμενόταν στη Θεσσαλονίκη και ο Φουτσίνι, οπότε αύριο θα παρουσιαστεί κι αυτός στην προπόνηση.

ΜΠΑΛΑΚΙ έχει γίνει τελικά το ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό. Αρχικά ήταν προγραμματισμένο να γίνει Κυριακή, στη συνέχεια η ΕΠΑΕ το μετέθεσε για το Σάββατο 25/2, προκειμένου να διευκολυνθούν οι διεθνείς, αφού ακολουθεί ένα τουρνουά στην Κύπρο, αλλά τελικά θα το ξαναμεταθέσει για την Κυριακή 26/2. Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση, το επόμενο παιχνίδι με τη Λάρισα θα γίνει βράδυ Δευτέρας (20/2), για να μεταδοθεί τηλεοπτικά.

ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ στην ομάδα νέων του ΠΑΟΚ έκανε χθες ο Γιάννης Γούμενος. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ το είχε υποσχεθεί εφόσον η ομάδα των Αλεξανδρίδη - Μαλιούφα κέρδιζε τον Ηρακλή, όπως κι έγινε.