Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Γλίτωσε λόγω …οικονομίας

Η αντιαθλητική συμπεριφορά του Μπράιαν Μπρέισι (φωτογραφία δεξιά) θα μπορούσε να έχει επιπλέον κυρώσεις για τον παίκτη, αν στον Ηρακλή είχαν ζητήσει από την ΕΟΚ να ορίσει διαιτητές στο φιλικό παιχνίδι με τον Μακεδονικό. Για λόγους οικονομίας οι "κυανόλευκοι" αποφάσισαν να διευθύνει το παιχνίδι ένας γυμναστής. Τι σημαίνει αυτό; Αν είχαν σφυρίξει το παιχνίδι οι διαιτητές που θα είχαν οριστεί από την Ομοσπονδία θα ζητούταν από τα αρμόδια όργανα η άποψή τους για το επεισόδιο και ο κοινοτικός φόργουορντ της ομάδας της Κοζάνης θα κινδύνευε με τιμωρία. Από τη στιγμή όμως, που ο Ηρακλής προτίμησε να μην διευθύνουν τον αγώνα επαγγελματίες διαιτητές η ενέργεια του Μπρέισι μένει ατιμώρητη.

Ν.Κ.

Στο Big Brother ο Ρόντμαν

Μόνο στο Big Brother δεν είχε πάρει μέρος ο Ντένις Ρόντμαν (φωτογραφία αριστερά). Θα το κάνει κι αυτό. Ο τρέλο-Ντένις στα 44 του θα συμμετάσχει στον αγγλικό "Μεγάλο Αδερφό" όπου συμμετέχουν σταρ. Ο Ρόντμαν θα έχει συμπαίκτες τον πολιτικό Τζορτζ Γκάλογουεϊ, την γνωστή από το σκάνδαλο που είχε προκύψει με τον Σβεν Γκόραν Έρικσον, Φάρια Άλαμ, το μοντέλο Τζόντι Μαρς αλλά και τον Μαρκ Πάλιος. Το ριάλιτι αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στην Αγγλία και θα ξεκινήσει να προβάλεται στις επόμενες μέρες.

*Αν καταφέρει να φύγει νικητής και σήμερα από την Πάτρα ο Ματζόν θα πρόκειται για μεγάλη επιτυχία, γιατί ο Άρης έχει να κερδίσει δέκα χρόνια στην έδρα του Απόλλωνα.

*Μεταγραφές στον αγωνιστικό τομέα, μεταγραφές και στον οργανωτικό. Ο λόγος για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ που είχε εμφανείς ελλείψεις στα γραφεία της και φρόντισε να τα καλύψει με γραμματέα που μέχρι πρότινος δούλευε στην ΚΑΕ Ηρακλής.

*Διίστανται οι απόψεις σχετικά με το θέμα Σίμονς. Κανείς δεν λέει ότι δεν μπορεί να τον διώξει τελικά ο Μαρκόπουλος μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή. Τουλάχιστον όμως, αυτό να βασιστεί σε καθαρά αγωνιστικούς λόγους και όχι σε παρεμβάσεις άλλων…

*Ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο με βίντεο, τηλεοράσεις και πολλές κασέτες αγώνων έχει στο σπίτι του ο Σούλης Μαρκόπουλος. Το τελευταίο διάστημα μάλλον εκεί περνάει τον περισσότερο χρόνο του.

*Ο Ιγκόρ Μιλόσεβιτς έχει βρει την ηρεμία του στον Ερυθρό Αστέρα. Μπορεί να μην αγωνίζεται αρκετά στα παιχνίδια της σερβικής ομάδας όμως καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια αναγκάζοντας τον Ντράγκαν Σάκοτα να εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια για τον νεαρό πλέι μέικερ.

*Τετ α τετ με το Νίκο Αναστόπουλο είχε στην προχθεσινή κοπή της πίτας του "Σούπερ-3" ο Αντρέα Ματζόν. Οι δυο άνδρες συνομίλησαν για λίγη ώρα στα ιταλικά, αφού ο προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας των "κίτρινων" έχει αγωνιστεί στην Ιταλία με την Αβελίνο και γνωρίζει τη γλώσσα.

*Ο Βασίλης Σπανούλης αγωνίζεται σήμερα κόντρα στο Μαρούσι, την ομάδα στην οποία έγινε γνωστός και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η προσωπική του μονομαχία με τον Ρόντρικ Μπλάκνεϊ. Ο διεθνής παίκτης είναι "κολλητός" με τον Αμερικανό πλέι μέικερ και συναντώνται πολύ συχνά παρότι δεν είναι πλέον συμπαίκτες.