Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ενω συνεχιζονται οι δοκιμες ποδοσφαιριστων στην ξανθη :: 12/1/2006 20:27:48) 

Πληροφορίες θέλουν τον Γιώργο Μπάρκογλου να τα έχει βρει σε όλα με την Ξάνθη.

ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Σενάρια για Μπάρκογλου

Η παρέλαση ποδοσφαιριστών συνεχίζεται στην Ξάνθη. Η ενίσχυση της ομάδας κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο θεωρείται δεδομένη και ο Γιάννης Ματζουράκης εξετάζει τους υποψήφιους… στόχους.

επιμέλεια ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΛΛΟΥ

Μάλιστα, στο χθεσινό φιλικό με τον Ορφέα Εχινού (3-1) είχε την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενο τον Φινλανδό, Τόνι Κόσκελα και τον Βραζιλιάνο Καρπίνι. Ο πρώτος εντυπωσίασε με τα πλούσια σωματικά προσόντα του, ενώ ο δεύτερος πέτυχε το ένα από τα τρία γκολ της ομάδας. Τα υπόλοιπα σημείωσαν οι Λαμπριάκος και Καζάκης, ενώ για τους ηττημένους μείωσε ο Βασιλειάδης. Οι Κόσκελα και Καρπίνι θα συνεχίσουν να προπονούνται με την ομάδα και τις επόμενες ημέρες ο Ματζουράκης θα αποφασίσει για το μέλλον τους. Χθες αργά το βράδυ αναμενόταν στην ακριτική πόλη και ο Αργεντινός επιθετικός Λόκρας, προκειμένου να δοκιμαστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση έχει συμφωνήσει με τον Γιώργο Μπάρκογλου που έμεινε ελεύθερος από το Αιγάλεω και απομένει η επίσημη ανακοίνωση για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Εξετάζεται παράλληλα και η επιστροφή του Κοντοδήμου, ο οποίος είχε παραχωρηθεί στον Πανιώνιο με τη μορφή δανεισμού.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Η πρώτη μεταγραφή είναι γεγονός. Ο 24χρονος Περουβιανός μέσος, Ρομπέρτο Μερίνο, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και αμέσως μετά πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την νέα του ομάδα. Η διοίκηση έχει καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα, ώστε ο Μερίνο να έχει το δικαίωμα συμμετοχής στον αυριανό αγώνα με την ΑΕΚ. "Είναι καλός ποδοσφαιριστής και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει στον δημιουργικό τομέα", δήλωσε ο Γιώργος Παράσχος.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Η διοίκηση ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του 25χρονου Κροάτη επιθετικού Χρβόιε Γιάντσετιτς και του 22χρονου Πολωνού τερματοφύλακα, Πάβελ Κιέσεκ.

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Μετά τον Βανόλι, παρελθόν αποτελούν και οι Μπογκντάν Στελέα, Μάσιμο Παγκανίν.