Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ο ολυμπιακος νικησε τον πανιωνιο (3-2) :: 30/1/2006 23:25:26) 

Ο Ζωγραφάκης σκόραρε, αλλά ο Πανιώνιος δεν απέφυγε την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ (3-2)

Ποιος τον πιάνει

Tη μεγάλη ανατροπή έκανε ο Ολυμπιακός στη Νέα Σμύρνη (3-2). Βρέθηκε να χάνει στο πρώτο 20λεπτο με 2-0, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να ξεφύγει κατά έξι βαθμούς από τη δεύτερη ΑΕΚ. Οι ''ερυθρόλευκοι'' αιφνιδιάστηκαν όταν είδαν τους Νεοσμυρνιώτες να μπαίνουν φουριόζοι στο ματς και να προηγούνται με τον Λουτσιάνο στο 11'. Πριν προλάβουν να συνέλθουν ο Ζωγραφάκης πέτυχε στο 19' και δεύτερο γκολ. Ο Ολυμπιακός "ξύπνησε" γρήγορα στο 24', μείωσε με τον Κωνσταντίνου σε 2-1 και πριν τελειώσει το α' μέρος ισοφάρισε με πέναλτι που έκανε ο Γκασπάρ στον Μαυρογενίδη και εκτέλεσε εύστοχα ο Τζόρτζεβιτς (2-2). Στο β' μέρος ο Ολυμπιακός εγκαταστάθηκε στην περιοχή του Πανιωνίου και στο 78' ο Ριβάλντο είχε δοκάρι. Το ''γόρδιο δεσμό'' έλυσε ο Κωνσταντίνου, που με φοβερή κεφαλιά στο 82' χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό.

Διαιτήτευσε ο Καρατζάς (Ευβοίας)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Βάνιακ, Μανιάτης (55' Κοντοδήμος), Μάκος, Εξουζίδης (67' Γιαννόπουλος), Γκασπάρ, Κουτσόπουλος, Ζωγραφάκης, Λάνγκερ, Μαγκντί, Λουτσιάνο, Μπρέσκα (75' Δημητριάδης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Μαυρογενίδης (92' Πατσατζόγλου), Μπουλούτ, Σούρερ, Ανατολάκης, Στολτίδης, Μπαμπανγκίντα (86' Καστίγιο), Καφές, Κωνσταντίνου, Ριβάλντο (90' Μάριτς), Τζόρτζεβιτς.